BAŞKAN SAVRAN, HABERTÜRK EKRANLARINDA

Nevşehir 26.03.2024 - 16:08, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:14
 

BAŞKAN SAVRAN, HABERTÜRK EKRANLARINDA

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, canlı yayında Habertürk TV Ankara Haber Müdürü Aykut Türel’in sorularını cevaplandırdı.

Savran, Habertürk TV ekranlarında Ankara Haber Müdürü Aykut Türel ile canlı yayında Nevşehir için yeni dönemdeki projelerini konuştu. Programda ilk olarak seçim çalışmalarını değerlendiren Savran, desteklerinden dolayı tüm Nevşehir halkına teşekkür etti. Savran, “Saha bize çok güzel şeyler söylüyor. Gerçekten vatandaşlarımızın ilgisi, teveccühü bizleri çok mutlu ediyor. Zaten görev sürem boyunca sürekli sahada olan bir belediye başkanıydım. Vatandaşlarımızın görev süremiz boyunca yaptığımız hizmetleri çok iyi görüyor. Sürekli kendileriyle temas eden, vatandaşıyla birlikte olan, onların derdini soran, beraber oturup kalkan bir belediye başkanı olduğumuz için de büyük bir teveccüh gösteriyorlar.” dedi. Turizm, Ulaşım, Eğitim, Gençlik, Çevre, Tarım, İstihdam, Kadın, Gençlik, Destek, Altyapı ve Üstyapı başlıklarında yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlatan Savran, yeni dönemde Nevşehir’de Kentsel Dönüşüm, Yeni Sanayi Sitesi ve Çevre Yolu Projelerini gerçekleştireceklerini vurguladı. Savran, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kentsel Dönüşüm, Yeni Sanayi Sitesi ve Çevre Yolu Nevşehir’in en önemli sorunları. Bunlar yeni dönemde kesinlikle çözülecek. Ulaşımla ilgili şehir trafiğini rahatlatacak çok önemli projelerimiz var. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir güvendiği, inandığı, sözüne güvenilir, üç yıldır ne söylediyse arkasında duran, sözünün eri adayına sahip çıkacak ve Nevşehir Türkiye Yüzyılı’nın modern kentlerinden biri haline gelecek.”
Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, canlı yayında Habertürk TV Ankara Haber Müdürü Aykut Türel’in sorularını cevaplandırdı.

Savran, Habertürk TV ekranlarında ankara haberleri">Ankara Haber Müdürü Aykut Türel ile canlı yayında Nevşehir için yeni dönemdeki projelerini konuştu. Programda ilk olarak seçim çalışmalarını değerlendiren Savran, desteklerinden dolayı tüm Nevşehir halkına teşekkür etti. Savran, “Saha bize çok güzel şeyler söylüyor. Gerçekten vatandaşlarımızın ilgisi, teveccühü bizleri çok mutlu ediyor. Zaten görev sürem boyunca sürekli sahada olan bir belediye başkanıydım. Vatandaşlarımızın görev süremiz boyunca yaptığımız hizmetleri çok iyi görüyor. Sürekli kendileriyle temas eden, vatandaşıyla birlikte olan, onların derdini soran, beraber oturup kalkan bir belediye başkanı olduğumuz için de büyük bir teveccüh gösteriyorlar.” dedi.

Turizm, Ulaşım, Eğitim, Gençlik, Çevre, Tarım, İstihdam, Kadın, Gençlik, Destek, Altyapı ve Üstyapı başlıklarında yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlatan Savran, yeni dönemde Nevşehir’de Kentsel Dönüşüm, Yeni Sanayi Sitesi ve Çevre Yolu Projelerini gerçekleştireceklerini vurguladı.

Savran, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Kentsel Dönüşüm, Yeni Sanayi Sitesi ve Çevre Yolu Nevşehir’in en önemli sorunları. Bunlar yeni dönemde kesinlikle çözülecek. Ulaşımla ilgili şehir trafiğini rahatlatacak çok önemli projelerimiz var. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir güvendiği, inandığı, sözüne güvenilir, üç yıldır ne söylediyse arkasında duran, sözünün eri adayına sahip çıkacak ve Nevşehir Türkiye Yüzyılı’nın modern kentlerinden biri haline gelecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.