NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TYT DENEME SINAVI YAPILDI

Nevşehir 23.03.2024 - 14:04, Güncelleme: 23.03.2024 - 14:04
 

NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TYT DENEME SINAVI YAPILDI

Nevşehir Belediyesi tarafından, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav heyecanını en aza indirmek için düzenlenen ödüllü deneme sınavları başladı.

 İlki TY adayları için gerçekleştirilen deneme sınavında ÖSYM’nin uyguladığı tüm kurallar uygulanarak öğrencilerin gerçek bir sınav deneyimi yaşamaları sağlandı. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, gerçek sınav provası ödüllü deneme sınavlarının ilki olan TYT Deneme Sınavı, il merkezindeki Nevşehir Lisesi, Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bu okullardaki 82 salonda 1290 öğrencinin katılımı ile yapılan sınavlarda 89 öğretmen görev aldı. Sınav sonuçları hafta içerisinde Nevşehir Belediyesi web sitesi üzerinden öğrencilere duyurulacak. Sınav sonucunda dereceye giren öğrencilere Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtılacak. Bu arada AYT Deneme Sınavı ise 24 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.  
Nevşehir Belediyesi tarafından, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav heyecanını en aza indirmek için düzenlenen ödüllü deneme sınavları başladı.

 İlki TY adayları için gerçekleştirilen deneme sınavında ÖSYM’nin uyguladığı tüm kurallar uygulanarak öğrencilerin gerçek bir sınav deneyimi yaşamaları sağlandı.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, gerçek sınav provası ödüllü deneme sınavlarının ilki olan TYT Deneme Sınavı, il merkezindeki Nevşehir Lisesi, Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bu okullardaki 82 salonda 1290 öğrencinin katılımı ile yapılan sınavlarda 89 öğretmen görev aldı.

Sınav sonuçları hafta içerisinde Nevşehir Belediyesi web sitesi üzerinden öğrencilere duyurulacak. Sınav sonucunda dereceye giren öğrencilere Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Bu arada AYT Deneme Sınavı ise 24 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.