MADO

RASİM ARI BABALA TV’DE

Siyaset 22.03.2024 - 16:31, Güncelleme: 22.03.2024 - 16:31
 

RASİM ARI BABALA TV’DE

İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı son zamanlar da ulusal platformlarda Nevşehir’i anlatmaya devam ediyor.

Sırasıyla Habertürk,TV 100 gibi ulusal kanallara konuk olan Arı’nın son adresi BABALA TV oldu. Arı çıktığı her platformda Nevşehir’in marka değerinin yukarıya çekilmesi gerektiğini anlatarak ‘ Kapadokya’nın Başkenti Nevşehir’ vurgusu yapıyor. Projeleriyle göz dolduran Arı'nın daha göreve gelmeden Nevşehir'i başkanlık döneminde ki gibi ulusal platformlara taşıması şehirde heyecan yaratmış durumda. BABALA TV’deki yayının aksam saatlerinde yayımlanması bekleniyor.
İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı son zamanlar da ulusal platformlarda Nevşehir’i anlatmaya devam ediyor.

Sırasıyla Habertürk,TV 100 gibi ulusal kanallara konuk olan Arı’nın son adresi BABALA TV oldu. Arı çıktığı her platformda Nevşehir’in marka değerinin yukarıya çekilmesi gerektiğini anlatarak ‘ kapadokya haberleri">Kapadokya’nın Başkenti Nevşehir’ vurgusu yapıyor. Projeleriyle göz dolduran Arı'nın daha göreve gelmeden Nevşehir'i başkanlık döneminde ki gibi ulusal platformlara taşıması şehirde heyecan yaratmış durumda. BABALA TV’deki yayının aksam saatlerinde yayımlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.