MADO

KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİSİ VEFAT ETTİ

Gündem 21.03.2024 - 13:06, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:06
 

KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİSİ VEFAT ETTİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kozaklı Meslek Yüksek okulunda Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. Sınıfta eğitim gören Büşra Bayram kaldığı KYK yurdunda geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

Konu ile ile ilgili Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’nden yayınlanan başsağlığı mesajında, “ Hayatının baharında genç bir insanı üniversitemizin değerli bir öğrencisini kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve ailesine, sevenlerine ve Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verildi. Nehabernevşehir internet sitesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz. İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..."  إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”  Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kozaklı Meslek Yüksek okulunda Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2. Sınıfta eğitim gören Büşra Bayram kaldığı KYK yurdunda geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.
Konu ile ile ilgili Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’nden yayınlanan başsağlığı mesajında, “ Hayatının baharında genç bir insanı üniversitemizin değerli bir öğrencisini kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet ve ailesine, sevenlerine ve Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi camiasına başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verildi.

Ne haber nevşehir internet sitesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..."  إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

 Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.