ÇOCUKLARIN COŞKUSU SALONA SIĞMADI

Nevşehir 14.03.2024 - 05:40, Güncelleme: 14.03.2024 - 05:40
 

ÇOCUKLARIN COŞKUSU SALONA SIĞMADI

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen Ramazan Eğlence Programı’nın ilki Bekdik Mahallesi’nde yapıldı. Etkinliğin gerçekleştirildiği salonu aileleri ile birlikte dolduran yüzlerce çocuk unutulmaz bir ramazan akşamı yaşadı.

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Nevşehirlilerin her daim beğenisini kazanan Nevşehir Belediyesi, ramazan ayına özel çocuklar için ramazan boyunca sürecek eğlence programları hazırladı. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile hazırlanan programların ilki Bekdik Mahallesi’nde bulunan Viva Düğün Salonu’nda yapıldı. Etkinliğe büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri çocukları ile birlikte salonu doldururken Nevşehir Belediyesi tarafından yetişkinlere ve çocuklara ikramlarda bulunularak çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çocuk tiyatroları, dans ve Karagöz-Hacivat gösterileri ile unutulmaz bir akşam yaşayan çocuklar etkinlikte Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’a büyük ilgi gösterdi. Salona girişinde alkışlarla Savran’a destek veren mahalle sakinleri ve çocuklar, birlikte fotoğraf çektirdikleri Savran’a teşekkür etti. “Çocuklar bizim gözbebeğimiz. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değer” diyen Savran, çocuklar için bu yıl ilkini düzenledikleri eğlence programlarının Cevher Dudayev Mahallesi ile birlikte Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti. Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklara özel düzenlenen ramazan programı 14 Mart Perşembe akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için düzenlenen Ramazan Eğlence Programı’nın ilki Bekdik Mahallesi’nde yapıldı. Etkinliğin gerçekleştirildiği salonu aileleri ile birlikte dolduran yüzlerce çocuk unutulmaz bir ramazan akşamı yaşadı.

Yaptığı kültür sanat etkinlikleri ile Nevşehirlilerin her daim beğenisini kazanan Nevşehir Belediyesi, ramazan haberleri">ramazan ayına özel çocuklar için ramazan boyunca sürecek eğlence programları hazırladı. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “ Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile hazırlanan programların ilki Bekdik Mahallesi’nde bulunan Viva Düğün Salonu’nda yapıldı.

Etkinliğe büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri çocukları ile birlikte salonu doldururken Nevşehir Belediyesi tarafından yetişkinlere ve çocuklara ikramlarda bulunularak çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Çocuk tiyatroları, dans ve Karagöz-Hacivat gösterileri ile unutulmaz bir akşam yaşayan çocuklar etkinlikte Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’a büyük ilgi gösterdi. Salona girişinde alkışlarla Savran’a destek veren mahalle sakinleri ve çocuklar, birlikte fotoğraf çektirdikleri Savran’a teşekkür etti.

“Çocuklar bizim gözbebeğimiz. Onların gözlerindeki mutluluk herşeye değer” diyen Savran, çocuklar için bu yıl ilkini düzenledikleri eğlence programlarının Cevher Dudayev Mahallesi ile birlikte kapadokya haberleri">Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklara özel düzenlenen ramazan programı 14 Mart Perşembe akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.