MADO

FAHRİ YILDIZ “HİZMETE VE ESER ÜRETMEYE HAZIRIZ”

Siyaset 07.03.2024 - 09:07, Güncelleme: 07.03.2024 - 09:07
 

FAHRİ YILDIZ “HİZMETE VE ESER ÜRETMEYE HAZIRIZ”

AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, partisince düzenlenen seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız “Hizmete ve eser üretmeye hazırız” Hizmete, eser üretmeye dün olduğu gibi bugünde hazır olduklarını kaydeden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için durmadan yola devam edeceklerini belirtti. 10 yıllık tecrübe ile önümüzdeki 5 yılı Ürgüp’ü Turizm, Sanayi, tarım, çevre ve birçok alanda öne çıkartmak için adeta seferberlik ilan ediyoruz. 5 yıllık hedefimizin öncelikli kısmını vatandaşlarımızın alması gerektiği acil hizmetlerin yanı sıra kalkınmayı hedefleyen projeler olacaktır. Hizmete ve eser üretmeye hazırız” dedi. Başkan Adayı Fahri Yıldız’a ziyaretleri esnasında AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.        
AK Parti’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, partisince düzenlenen seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız “Hizmete ve eser üretmeye hazırız”
Hizmete, eser üretmeye dün olduğu gibi bugünde hazır olduklarını kaydeden AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için durmadan yola devam edeceklerini belirtti. 10 yıllık tecrübe ile önümüzdeki 5 yılı Ürgüp’ü Turizm, Sanayi, tarım, çevre ve birçok alanda öne çıkartmak için adeta seferberlik ilan ediyoruz. 5 yıllık hedefimizin öncelikli kısmını vatandaşlarımızın alması gerektiği acil hizmetlerin yanı sıra kalkınmayı hedefleyen projeler olacaktır. Hizmete ve eser üretmeye hazırız” dedi.

Başkan Adayı Fahri Yıldız’a ziyaretleri esnasında AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.