MADO

İBAŞ, “AVANOS’UN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Nevşehir 02.03.2024 - 13:41, Güncelleme: 02.03.2024 - 13:41
 

İBAŞ, “AVANOS’UN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına pazaryeri esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş beraberinde parti yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları ile pazaryeri esnaflarının yanı sıra vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü. Belediye Başkan Adayı İbaş aradan geçen 5 yıllık zaman içerisinde gece gündüz demeden Avanos için çalıştıklarını ifade ederken Avanos’un geleceği için çalışmaya devam edeceğiz dedi. İbaş, “Avanos’umuz için bugüne kadar ben ve ekip arkadaşlarımız Avanos’un bölgenin cazibe merkezi olması için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Biz Avanos’un bugünü için değil geleceği için çalışıyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına pazaryeri esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek devam etti.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İbaş beraberinde parti yönetimi ve belediye meclis üyesi adayları ile pazaryeri esnaflarının yanı sıra vatandaşları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Belediye Başkan Adayı İbaş aradan geçen 5 yıllık zaman içerisinde gece gündüz demeden Avanos için çalıştıklarını ifade ederken Avanos’un geleceği için çalışmaya devam edeceğiz dedi. İbaş, “Avanos’umuz için bugüne kadar ben ve ekip arkadaşlarımız Avanos’un bölgenin cazibe merkezi olması için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Biz Avanos’un bugünü için değil geleceği için çalışıyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.