MADO

RAHMETLİ GAZETECİNİN KIZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Nevşehir 01.03.2024 - 09:05, Güncelleme: 01.03.2024 - 12:54
 

RAHMETLİ GAZETECİNİN KIZI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Nevşehir Belediye Başkan adayı merhum gazeteci Taner Erdoğan'ın kızı Dr. Işıl Özdemir oldu.

Işıl Özdemir Kimdir? 1976 yılında Nevşehir'de doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra Türkiye 700.sü olarak Hacettepe Tıp Fakültesini kazanmıştır. Şanlıurfa ve Mersin'de görev yapan Özdemir 25 yıllık meslek hayatının son 15 yılında Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, İslam Medeniyeti Tıbbı gibi alanlarda çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda özel bir şirketin kurucusu ve yöneticisi olan Özdemir, güzellik ve kozmetik alanında da iş hayatındaki yerini almıştır. BTP’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alan Özdemir, BTP Merkez Yönetim Kurulu üyesidir. Nevşehir'in duayen gazetecisi ve siyasetçilerinden Taner Erdoğan'ın kızı olan Dr. Işıl Özdemir evli ve üç çocuk annesidir.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Nevşehir Belediye Başkan adayı merhum gazeteci Taner Erdoğan'ın kızı Dr. Işıl Özdemir oldu.

Işıl Özdemir Kimdir?

1976 yılında Nevşehir'de doğmuştur.

İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra Türkiye 700.sü olarak Hacettepe Tıp Fakültesini kazanmıştır.

Şanlıurfa ve Mersin'de görev yapan Özdemir 25 yıllık meslek hayatının son 15 yılında Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, İslam Medeniyeti Tıbbı gibi alanlarda çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda özel bir şirketin kurucusu ve yöneticisi olan Özdemir, güzellik ve kozmetik alanında da iş hayatındaki yerini almıştır.

BTP’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alan Özdemir, BTP Merkez Yönetim Kurulu üyesidir. Nevşehir'in duayen gazetecisi ve siyasetçilerinden Taner Erdoğan'ın kızı olan Dr. Işıl Özdemir evli ve üç çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.