MADO

MUSTAFA DURMAZ PROJELERİNİ ANLATTI

Siyaset 28.02.2024 - 14:40, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:40
 

MUSTAFA DURMAZ PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, basın mensuplarıyla Göreme’de bir araya gelerek yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken partilerin belediye başkan adaylarıda seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Göreme Kasabasından aday gösterilen Mustafa Durmaz’da çalışmalarına tam gaz devam ederken, bugün Göreme kasabasında merkezde bulunan bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Durmaz, Göreme’de yaklaşık 30 yıldır Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifinin başında olduğunu belirterek, “Kooperatif 1986 yılında kurulduğunda bu bölgede 13 tane kurulmuştu. Şuanda bizden başka herhangi bir turizm geliştirme kooperatifi yok. 25-30 yıl içinde ne yaptınız derseniz 10 yılımız bu bölgenin tanıtımıyla, Göreme’nin demiyorum Kapadokya’nın tanıtımıyla geçti. Benim görevde olduğum 1996-2006 yılları arası bütün kooperatifimizin gelirini Göreme’nin değil, Kapadokya’nın tanıtımı için kullandık. Bunu zaten herkes biliyor. Tanıtım çok önemliydi. Yani şuanda Göreme’nin şu durumda turizmde geldiği noktada kooperatif olarak çok emeğimiz var. Butik otelde dünya sıralamasına girmiş bir beldedeyiz, bunu herkes biliyor. Biz de bir dünya beldesi olarak kendimizi tanımlıyoruz. Bu dünya beldesinin şuanda nerede, nasıl olması gerektiğinin turizmciler olarak farkındayız. İnşallah Göreme’yi bir müze gibi yapacağız. Bizim kasabamız zaten bir müze. Göreme Açık Hava Müzesi gibi bir müzeyi içinde barındıran böyle bir beldenin içindeyiz. Şuanda turizmin zirvesindeyiz. Ama biz daha da iyi olmasını istiyoruz. Konuta ihtiyacımız var. Göremeli ailelerin dağılması Nevşehir, Avanos, Uçhisar gibi beldelere taşınması gibi durumları “Maccan Mahallesi” projemizle durduracağız. Projeye, konuta karşı olduğumdan değil. Arkadaşımıza da tabi teşekkür ediyoruz öyle bir çalışma yapmış. Herhangi bir TOKİ'yle bir bağı olduğunu da sanmıyorum şu anda ama öyle bir düşünce var. Kapadokya Alan Başkanlığıyla görüştüğümüz şey Göreme'nin mücavir alanı kenarında dediğimiz, Maccan Mahallesi dediğimiz konut problemini burada yakından çözeceğiz. '' dedi.
AK Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Mustafa Durmaz, basın mensuplarıyla Göreme’de bir araya gelerek yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler yaklaşırken partilerin belediye başkan adaylarıda seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Göreme Kasabasından aday gösterilen Mustafa Durmaz’da çalışmalarına tam gaz devam ederken, bugün Göreme kasabasında merkezde bulunan bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Durmaz, Göreme’de yaklaşık 30 yıldır Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifinin başında olduğunu belirterek, “Kooperatif 1986 yılında kurulduğunda bu bölgede 13 tane kurulmuştu. Şuanda bizden başka herhangi bir turizm geliştirme kooperatifi yok. 25-30 yıl içinde ne yaptınız derseniz 10 yılımız bu bölgenin tanıtımıyla, Göreme’nin demiyorum Kapadokya’nın tanıtımıyla geçti. Benim görevde olduğum 1996-2006 yılları arası bütün kooperatifimizin gelirini Göreme’nin değil, Kapadokya’nın tanıtımı için kullandık. Bunu zaten herkes biliyor. Tanıtım çok önemliydi. Yani şuanda Göreme’nin şu durumda turizmde geldiği noktada kooperatif olarak çok emeğimiz var. Butik otelde dünya sıralamasına girmiş bir beldedeyiz, bunu herkes biliyor. Biz de bir dünya beldesi olarak kendimizi tanımlıyoruz. Bu dünya beldesinin şuanda nerede, nasıl olması gerektiğinin turizmciler olarak farkındayız. İnşallah Göreme’yi bir müze gibi yapacağız. Bizim kasabamız zaten bir müze. Göreme Açık Hava Müzesi gibi bir müzeyi içinde barındıran böyle bir beldenin içindeyiz. Şuanda turizmin zirvesindeyiz. Ama biz daha da iyi olmasını istiyoruz. Konuta ihtiyacımız var. Göremeli ailelerin dağılması Nevşehir, Avanos, Uçhisar gibi beldelere taşınması gibi durumları “Maccan Mahallesi” projemizle durduracağız. Projeye, konuta karşı olduğumdan değil. Arkadaşımıza da tabi teşekkür ediyoruz öyle bir çalışma yapmış. Herhangi bir TOKİ'yle bir bağı olduğunu da sanmıyorum şu anda ama öyle bir düşünce var. Kapadokya Alan Başkanlığıyla görüştüğümüz şey Göreme'nin mücavir alanı kenarında dediğimiz, Maccan Mahallesi dediğimiz konut problemini burada yakından çözeceğiz. '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.