MADO

SAVRAN EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Nevşehir 27.02.2024 - 10:47, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:47
 

SAVRAN EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Adayı Savran, konuk olduğu evlerde vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerine yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan Savran, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. “Bu şehrin insanı her şeyin en iyisine layık ve en güzelini hak ediyor” diyen Savran, yeni dönemde de Nevşehir için gece gündüz demeden çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Büyük bir zaferle çıkacaklarına inandıkları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ulaşımdan turizme, altyapıdan eğitim ve spora kadar birçok alanda hazırladıkları projeleri birer birer hayata geçireceklerini kaydeden Savran, “Hemşehrilerimizle dün olduğu gibi bugün de yan yanayız, gönül gönüleyiz hamdolsun. Eser ve hizmet siyaseti şuuruyla çıktığımız bu yolda, şehrimize yeni hizmetler kazandırmak için hazırız ve kararlıyız.” dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Adayı Savran, konuk olduğu evlerde vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle sakinlerine yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatan Savran, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

“Bu şehrin insanı her şeyin en iyisine layık ve en güzelini hak ediyor” diyen Savran, yeni dönemde de Nevşehir için gece gündüz demeden çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Büyük bir zaferle çıkacaklarına inandıkları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ulaşımdan turizme, altyapıdan eğitim ve spora kadar birçok alanda hazırladıkları projeleri birer birer hayata geçireceklerini kaydeden Savran, “Hemşehrilerimizle dün olduğu gibi bugün de yan yanayız, gönül gönüleyiz hamdolsun. Eser ve hizmet siyaseti şuuruyla çıktığımız bu yolda, şehrimize yeni hizmetler kazandırmak için hazırız ve kararlıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.