MADO

BAŞKAN İBAŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Siyaset 24.02.2024 - 09:08, Güncelleme: 24.02.2024 - 14:58
 

BAŞKAN İBAŞ SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start verirken İbaş’a esnafların yoğun ilgisi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı İbaş ilk olarak pazaryerinde esnafları ziyaret ederek burada Pazar esnafının istek ve taleplerini dinledi. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş daha sonra ise Alaaddin ve Orta mahalle esnaflarını ziyaret ederek burada 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde partisine ve kendisine destek isterken esnafların da İbaş’a olan ilgi ve desteği görülmeye değerdi. Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş açıklamasında, “ Göreve geldiğimiz 5 yıl boyunca Avanos’umuz için gece gündüz demeden çalışarak hizmet etmeye gayret gösterdik. Avanos’umuzun güzelliklerine güzellikler katarak bölgenin en cazip ilçesi haline getirdik. Biz Avanos için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizlere olan desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.
Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile start verirken İbaş’a esnafların yoğun ilgisi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı İbaş ilk olarak pazaryerinde esnafları ziyaret ederek burada Pazar esnafının istek ve taleplerini dinledi.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş daha sonra ise Alaaddin ve Orta mahalle esnaflarını ziyaret ederek burada 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde partisine ve kendisine destek isterken esnafların da İbaş’a olan ilgi ve desteği görülmeye değerdi.

Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş açıklamasında, “ Göreve geldiğimiz 5 yıl boyunca Avanos’umuz için gece gündüz demeden çalışarak hizmet etmeye gayret gösterdik. Avanos’umuzun güzelliklerine güzellikler katarak bölgenin en cazip ilçesi haline getirdik. Biz Avanos için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizlere olan desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.