MADO

GÖREME'DE İLK KADIN MUHTAR ADAYI: ZARİFE MIZRAK YOLA ÇIKTI!

Siyaset 22.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 24.02.2024 - 14:55
 

GÖREME'DE İLK KADIN MUHTAR ADAYI: ZARİFE MIZRAK YOLA ÇIKTI!

Nevşehir'in tarihi ve turistik beldesi Göreme'de, 2024 yerel seçimlerinde dikkat çeken bir isim ortaya çıktı.

Göreme Aydınlı- Orta Mahalle Muhtar adayı Zarife Mızrak, bölgede ilk kez bir kadın muhtar adayı olarak seçmenlerle buluşuyor. "Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başarılıyız" sloganıyla yola çıkan Mızrak, kadınların toplumsal hayatta daha etkin rol alması için mücadele ediyor. Göreme'nin geleneksel yapısında önemli bir değişim ve temsil niteliği taşıyan Mızrak, mahalle sakinlerine yönelik projeleri ve hedefleriyle dikkat çekiyor. 2024 yerel seçimlerinin ardından Göreme bölgesinin ilk kadın muhtarı olma potansiyeli taşıyan Mızrak, toplumun farklı kesimlerinden destek alarak, birlikte güçlü bir Göreme için adım atmaya hazırlanıyor.
Nevşehir'in tarihi ve turistik beldesi Göreme'de, 2024 yerel seçimlerinde dikkat çeken bir isim ortaya çıktı.

Göreme Aydınlı- Orta Mahalle Muhtar adayı Zarife Mızrak, bölgede ilk kez bir kadın muhtar adayı olarak seçmenlerle buluşuyor. "Birlikte Güçlüyüz, Birlikte Başarılıyız" sloganıyla yola çıkan Mızrak, kadınların toplumsal hayatta daha etkin rol alması için mücadele ediyor.

Göreme'nin geleneksel yapısında önemli bir değişim ve temsil niteliği taşıyan Mızrak, mahalle sakinlerine yönelik projeleri ve hedefleriyle dikkat çekiyor.

2024 yerel seçimlerinin ardından Göreme bölgesinin ilk kadın muhtarı olma potansiyeli taşıyan Mızrak, toplumun farklı kesimlerinden destek alarak, birlikte güçlü bir Göreme için adım atmaya hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.