MADO

HASAN KALCI AÇIKLADI

Siyaset 17.02.2024 - 20:45, Güncelleme: 17.02.2024 - 20:45
 

HASAN KALCI AÇIKLADI

AK Parti'nin Nevşehir Göreme Beldesinden belediye başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Kalcı neden adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Kalcı açıklmasınsa; ''Göreme kamuoyunun dikkatine; Kıymetli Göremeli hemşehrilerim, bildiğiniz üzere AK parti Göreme belediye başkanlığı adaylığım onaylanmış olmasına rağmen aldığım bir ceza nedeniyle adaylıktan çekilmiş bulunmaktayım. Üzülerek belirtmek isterim ki muhalefet yapmak yerine çamur atmayı siyaset sayanlar, çirkin ve kirli bir bilgi kirliliğine girmiş bulunmaktadırlar. 2013 Yılında otizmli çocuklarımıza umut olmaktan başka bir gaye gütmeden sadece kendi imkanlarımla bir rehabilitasyon merkezi kurmak amacıyla yola çıktım. Projenin Sit alanı içersinde olması sebebi ile şikayet üzerine Türk ceza kanunu'nun 2863 Maddesi (Sit alanı, Kültür Varlığı üzerine “ahşap yol, duvar yapmak sebebiyle) 1 yıl 8 ay 10 gün hapis cezasının 2019 yılında onaylanıp 2021 yılında mahkum edildim. Aldığım ceza dolayısıyla seçilme hakkımın olmadığını 15/02/2024 tarihli Adaylık müracaatımız sonrası öğrendim. Hizmet etme gayesi ile çıktığım yolda yine hizmet etme amacıyla yaptığım bir hatanın neticesi beni hayli üzmüş olmasına rağmen; Allah'a şükrediyorum ki yüzümü kızartacak bana destek olan hemşehrilerimin boynunu eğecek bir suçum olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isterim. Kasabamıza hizmet etme yolunda olan Ak kadrolarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyor elimden gelen her türlü destekten ve gayretten geri durmayacagımı tüm Göremeli hemşehrilerime duyururum. '' ifadelerine yer verdi.  
AK Parti'nin Nevşehir Göreme Beldesinden belediye başkan adayı olarak gösterdiği Hasan Kalcı neden adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Kalcı açıklmasınsa; ''Göreme kamuoyunun dikkatine;
Kıymetli Göremeli hemşehrilerim, bildiğiniz üzere AK parti Göreme belediye başkanlığı adaylığım onaylanmış olmasına rağmen aldığım bir ceza nedeniyle adaylıktan çekilmiş bulunmaktayım.
Üzülerek belirtmek isterim ki muhalefet yapmak yerine çamur atmayı siyaset sayanlar, çirkin ve kirli bir bilgi kirliliğine girmiş bulunmaktadırlar.
2013 Yılında otizmli çocuklarımıza umut olmaktan başka bir gaye gütmeden sadece kendi imkanlarımla bir rehabilitasyon merkezi kurmak amacıyla yola çıktım. Projenin Sit alanı içersinde olması sebebi ile şikayet üzerine Türk ceza kanunu'nun 2863 Maddesi (Sit alanı, Kültür Varlığı üzerine “ahşap yol, duvar yapmak sebebiyle) 1 yıl 8 ay 10 gün hapis cezasının 2019 yılında onaylanıp 2021 yılında mahkum edildim. Aldığım ceza dolayısıyla seçilme hakkımın olmadığını 15/02/2024 tarihli Adaylık müracaatımız sonrası öğrendim.
Hizmet etme gayesi ile çıktığım yolda yine hizmet etme amacıyla yaptığım bir hatanın neticesi beni hayli üzmüş olmasına rağmen; Allah'a şükrediyorum ki yüzümü kızartacak bana destek olan hemşehrilerimin boynunu eğecek bir suçum olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isterim.
Kasabamıza hizmet etme yolunda olan Ak kadrolarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyor elimden gelen her türlü destekten ve gayretten geri durmayacagımı tüm Göremeli hemşehrilerime duyururum. '' ifadelerine yer verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.