MADO

ÜCRETSİZ

Nevşehir 14.02.2024 - 13:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:16
 

ÜCRETSİZ

Seçim sürecinde adayların tanıtımına destek olmak amacıyla www.nehabernevsehir.com olarak ücretsiz bir platform sunuyoruz.

 İl, ilçe, ve belde belediye başkan adayları, muhtar adayları, il genel meclisi üyeliği adayları ve belediye meclis üyeliği adayları, haberlerini, reklamlarını ve açıklamalarını sitemizde ücretsiz olarak yayınlayabilirler. Para talep etmeden, adayların demokratik süreçte daha geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Haber yapmak için herhangi bir ücret talep etmiyoruz, sitemiz emrinizde. Adaylar, haber metinlerini ve tanıtımlarını www.nehabernevsehir.com'a göndermek için 05334535252 numaralı WhatsApp hattımıza mesaj atabilirler. 
Seçim sürecinde adayların tanıtımına destek olmak amacıyla www.nehabernevsehir.com olarak ücretsiz bir platform sunuyoruz.

 İl, ilçe, ve belde belediye başkan adayları, muhtar adayları, il genel meclisi üyeliği adayları ve belediye meclis üyeliği adayları, haberlerini, reklamlarını ve açıklamalarını sitemizde ücretsiz olarak yayınlayabilirler.

Para talep etmeden, adayların demokratik süreçte daha geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Haber yapmak için herhangi bir ücret talep etmiyoruz, sitemiz emrinizde.

Adaylar, haber metinlerini ve tanıtımlarını www.nehabernevsehir.com'a göndermek için 05334535252 numaralı WhatsApp hattımıza mesaj atabilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.