MADO

YILLAR ÖNCE

Spor 13.02.2024 - 13:35, Güncelleme: 13.02.2024 - 13:35
 

YILLAR ÖNCE

Yıllar önce 2. ligde bulunan bir Nevşehir spor ve gelinen son noktada Nevşehir spor.

1989 yılında 2. ligde olduğumuz zamanlarda Nevşehir spor sezon açılışını sanatçıların eşliğinde Nevşehir spor âşıkları seyircimiz ile birlikte kutlarlarmış. O günlerden bugün gelinin tabloda, şu anda süper ve birinci ligde bulunan takımlarla kafa kafaya mücadele etmiş ve o günün yerel gazetelerinde yayınlanan haberlerde hedefimizin birinci lig olduğu açıklanmış. Gelelim bu günlere nüfus arttı seyirce ve ilgi düştü, heyecan düştü, takım ile ilgilenen kimseler köşe bucak kapmaca oynayıp ortalarda gözükmek istememektedirler. 1989 yılının gazete kupürlerini siz okurlarımızın bilgisine sunuyoruz, O zamanlar heyecanlı bir Nevşehir spor varmış,  Evet, nerde o eski günler değil mi ?
Yıllar önce 2. ligde bulunan bir Nevşehir spor ve gelinen son noktada Nevşehir spor.

1989 yılında 2. ligde olduğumuz zamanlarda Nevşehir spor sezon açılışını sanatçıların eşliğinde Nevşehir spor âşıkları seyircimiz ile birlikte kutlarlarmış.

O günlerden bugün gelinin tabloda, şu anda süper ve birinci ligde bulunan takımlarla kafa kafaya mücadele etmiş ve o günün yerel gazetelerinde yayınlanan haberlerde hedefimizin birinci lig olduğu açıklanmış.

Gelelim bu günlere nüfus arttı seyirce ve ilgi düştü, heyecan düştü, takım ile ilgilenen kimseler köşe bucak kapmaca oynayıp ortalarda gözükmek istememektedirler.

1989 yılının gazete kupürlerini siz okurlarımızın bilgisine sunuyoruz,

O zamanlar heyecanlı bir Nevşehir spor varmış, 

Evet, nerde o eski günler değil mi ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.