MADO

RASİM ARI'DAN SALEP İKRAMI

Siyaset 12.02.2024 - 09:23, Güncelleme: 12.02.2024 - 09:23
 

RASİM ARI'DAN SALEP İKRAMI

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kayaşehir de bir araya geldiği sevenlerine salep ikram etti.

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kayaşehir de bir araya geldiği Nevşehirli vatandaşlarla birlikte salep içerek miting gibi buluşmaya imza attı. Başkan adayı Arı vatandaşlarla hem sohbet etti hem de yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: “Nevşehir'de ayrım gözetmeksizin tüm halkımıza salep ikram ettik. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kadar farklı etkinliklerimiz olacak. Amacımız Nevşehir’e en iyi şekilde hizmet etmek ve ilk günden beri onlarla iç içe olmak. İlimize yapmak istediğimiz projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak her geçen gün vatandaşların teveccühünü kazanıyor.
Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kayaşehir de bir araya geldiği sevenlerine salep ikram etti.

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Kayaşehir de bir araya geldiği Nevşehirli vatandaşlarla birlikte salep içerek miting gibi buluşmaya imza attı.

Başkan adayı Arı vatandaşlarla hem sohbet etti hem de yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediye Başkan Adayı Rasim Arı: “Nevşehir'de ayrım gözetmeksizin tüm halkımıza salep ikram ettik. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kadar farklı etkinliklerimiz olacak. Amacımız Nevşehir’e en iyi şekilde hizmet etmek ve ilk günden beri onlarla iç içe olmak. İlimize yapmak istediğimiz projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanarak her geçen gün vatandaşların teveccühünü kazanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.