MADO

GÜNEŞ BALIK BURCU'NDA

Yaşam 10.02.2024 - 16:45, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:45
 

GÜNEŞ BALIK BURCU'NDA

Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart arasında doğanların Güneş Burcu Balık Burcu'dur denilir. Balık Burcu Burçlar Kuşağının son Burcu olan 12. Burcu'dur.

 Elementi Su'dur. Bu Burç'ta doğanlar ( daha çok yükselen Burcu Balık olanlar) Nazik, şefkatli, yumuşak, uysal, sabırlı, hayalperest ve dost canlısı olurlar. Hayal alemine çok daldıkları için hayatın gerçeklerini görmeme eğilimindedirler. Para harcamaya bayılırlar. Cebindeki son kuruşu dahi zevki için harcayabilirler. Kısıtlama ve disiplinden hoşlanmazlar. Yöneticilik yerine yardımcılık onlara göre daha uygundur. Herhangi bir şeyin ortası onlara göre değildir. En lüksü, en pahalısı, en rahatı, en güzeli olmadıkça içleri rahat etmez. Çevrelerinde olup biteni anlama ve sezme yetenekleri çok güçlüdür. Bu nedenle ortamın havasından olayı çözebilme yetenekleri vardır. Çok duygulu oldukları için de çabuk kırılırlar. Hasta bakıcısı, hemşire, veteriner, din adamı, cerrah ve anestezi uzmanlığı mesleği onlara göredir. Balık Burcu Kadını: Ya çok güzel ya da çekici olurlar. Alçakgönüllü, merhametli ve kısmetlidirler. Yuvasına düşkündürler. Sevdiği kimseyi rahat ettirmek için elinden geleni yaparlar. Temiz ve düzenlidir. Süslenmeyi ve iyi giyinmeyi severler. İş hayatından ziyade evde olmak onları daha çok mutlu eder. Sevdiğini kıskanırlar ve kendisinden üstün kadınılardan hoşlanmazlar. Balık Burcu Erkeği: Çok hassas olurlar. Kararsızlığı en bilinen özelliğidir. Cebindeki parayı çevresindeki insanları memnun etmek için son kuruşuna kadar harcar. Sevilmeye ve şefkate muhtaçtır. Kafalarına koydukları projeyi hevesle bitirirler. Romantik ve hayalcidirler. Hayallerindeki kadını hep ararlar. Bir kadına bağlanınca da hemen evlenmek isterler. Onlar için yuva her şeyden üstündür. Balık Burcu Çocuğu: Utangaç, çekingen ve çok hassas olurlar. Söylenilen sözlerin üzerlerinde çok büyük etkisi vardır. Sanatsal yönleri ağır basar. Kendilerine yapılan hem iyiliği hem de kötülüğü unutmazlar.
Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart arasında doğanların Güneş Burcu Balık Burcu'dur denilir. Balık Burcu Burçlar Kuşağının son Burcu olan 12. Burcu'dur.

 Elementi Su'dur. Bu Burç'ta doğanlar ( daha çok yükselen Burcu Balık olanlar) Nazik, şefkatli, yumuşak, uysal, sabırlı, hayalperest ve dost canlısı olurlar. Hayal alemine çok daldıkları için hayatın gerçeklerini görmeme eğilimindedirler. Para harcamaya bayılırlar. Cebindeki son kuruşu dahi zevki için harcayabilirler. Kısıtlama ve disiplinden hoşlanmazlar. Yöneticilik yerine yardımcılık onlara göre daha uygundur. Herhangi bir şeyin ortası onlara göre değildir. En lüksü, en pahalısı, en rahatı, en güzeli olmadıkça içleri rahat etmez. Çevrelerinde olup biteni anlama ve sezme yetenekleri çok güçlüdür. Bu nedenle ortamın havasından olayı çözebilme yetenekleri vardır. Çok duygulu oldukları için de çabuk kırılırlar. Hasta bakıcısı, hemşire, veteriner, din adamı, cerrah ve anestezi uzmanlığı mesleği onlara göredir.
Balık Burcu Kadını: Ya çok güzel ya da çekici olurlar. Alçakgönüllü, merhametli ve kısmetlidirler. Yuvasına düşkündürler. Sevdiği kimseyi rahat ettirmek için elinden geleni yaparlar. Temiz ve düzenlidir. Süslenmeyi ve iyi giyinmeyi severler. İş hayatından ziyade evde olmak onları daha çok mutlu eder. Sevdiğini kıskanırlar ve kendisinden üstün kadınılardan hoşlanmazlar.
Balık Burcu Erkeği: Çok hassas olurlar. Kararsızlığı en bilinen özelliğidir. Cebindeki parayı çevresindeki insanları memnun etmek için son kuruşuna kadar harcar. Sevilmeye ve şefkate muhtaçtır. Kafalarına koydukları projeyi hevesle bitirirler. Romantik ve hayalcidirler. Hayallerindeki kadını hep ararlar. Bir kadına bağlanınca da hemen evlenmek isterler. Onlar için yuva her şeyden üstündür.
Balık Burcu Çocuğu: Utangaç, çekingen ve çok hassas olurlar. Söylenilen sözlerin üzerlerinde çok büyük etkisi vardır. Sanatsal yönleri ağır basar. Kendilerine yapılan hem iyiliği hem de kötülüğü unutmazlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.