MADO

UÇHİSAR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE VE VATANDAŞLARA DESTEK

Gündem 09.02.2024 - 15:29, Güncelleme: 09.02.2024 - 15:29
 

UÇHİSAR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE VE VATANDAŞLARA DESTEK

Uçhisar Belediyesi 2024 yılı başlangıcında hizmetlere hız kesmeden devam ediyor.

 Bu kapsamda 600 vatandaşa hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitim ve sosyal destek yardımı başlattı. Belediye'nin bu desteği ile hem öğrenciler hem de vatandaşlar yeni yıla daha mutlu başlayarak , ekonomik anlamda destek sağlamak. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Geldiğimiz günden bugüne kadar birçok çalışmaya imza attık. Kasabamızı dönüştürmek, daha yaşanabilir bir Uçhisar için var gücümüzle çalıştık , çalışmaya da devam edeceğiz. Düsturumuz; ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ bizim gönüllere dokunmamız lazım bu nedenle de zaten üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz bulunmaktadır. Liseye giden öğrencilerimize ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım desteğimiz,bütün vatandaşlarımıza ücretsiz su,aşevimizden yemek göreve geldiğimizden bu yana devam  etmektedir.Bunlara bir yenisini daha ekleyerek anasınıfından başlayarak kasabamızdaki bütün öğrencilerimize ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza eğitim ve sosyal destek yardımı başlattık. Bu yardım haziran ayına kadar 6 ay devam edecek olup,öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediyesi 2024 yılı başlangıcında hizmetlere hız kesmeden devam ediyor.

 Bu kapsamda 600 vatandaşa hiçbir ayrım gözetmeksizin eğitim ve sosyal destek yardımı başlattı. Belediye'nin bu desteği ile hem öğrenciler hem de vatandaşlar yeni yıla daha mutlu başlayarak , ekonomik anlamda destek sağlamak.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “ Geldiğimiz günden bugüne kadar birçok çalışmaya imza attık. Kasabamızı dönüştürmek, daha yaşanabilir bir Uçhisar için var gücümüzle çalıştık , çalışmaya da devam edeceğiz. Düsturumuz; ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ bizim gönüllere dokunmamız lazım bu nedenle de zaten üniversite öğrencilerimize burs desteğimiz bulunmaktadır. Liseye giden öğrencilerimize ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım desteğimiz,bütün vatandaşlarımıza ücretsiz su,aşevimizden yemek göreve geldiğimizden bu yana devam  etmektedir.Bunlara bir yenisini daha ekleyerek anasınıfından başlayarak kasabamızdaki bütün öğrencilerimize ve 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza eğitim ve sosyal destek yardımı başlattık. Bu yardım haziran ayına kadar 6 ay devam edecek olup,öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.