MADO

AVANOS BELEDİYESİ LOKMA DAĞITTI

İlçe Haberleri 07.02.2024 - 11:50, Güncelleme: 08.02.2024 - 17:05
 

AVANOS BELEDİYESİ LOKMA DAĞITTI

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Miraç Kandili ve 6 Şubat Depreminin Yıl Dönümünde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Avanos Belediyesi, hem Miraç Kandili hem de 6 Şubat Depreminin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği özel bir etkinlikle, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anma ve dua etme amacını taşırken, vatandaşlara lokma dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan İbaş, depremin yıl dönümünde bir araya gelmenin ve hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etmenin önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda Miraç Kandili'nin manevi önemine de değinen İbaş, birlik ve beraberlik içerisinde bu tür günleri anlamlı kılmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.  
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Miraç Kandili ve 6 Şubat Depreminin Yıl Dönümünde anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Avanos Belediyesi, hem Miraç Kandili hem de 6 Şubat Depreminin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği özel bir etkinlikle, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anma ve dua etme amacını taşırken, vatandaşlara lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

Başkan İbaş, depremin yıl dönümünde bir araya gelmenin ve hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etmenin önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda Miraç Kandili'nin manevi önemine de değinen İbaş, birlik ve beraberlik içerisinde bu tür günleri anlamlı kılmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.