MADO

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER DUALARLA ANILDI

Nevşehir 06.02.2024 - 15:08, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:08
 

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER DUALARLA ANILDI

Nevşehir Belediyesi tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programına, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın eşi Nejla Savran, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç Sesveren Atılgan ile Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Merkezi’nde açılan çeşitli kurslara katılan kadın kursiyerler katıldı. Programda, Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde görevli din görevlileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim’in ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi. Program sonunda katılımcılara Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi ve lokum ikramında bulunuldu.
Nevşehir Belediyesi tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programına, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın eşi Nejla Savran, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç Sesveren Atılgan ile Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Merkezi’nde açılan çeşitli kurslara katılan kadın kursiyerler katıldı.

Programda, Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde görevli din görevlileri tarafından okunan Kuran-ı Kerim’in ardından depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi.

Program sonunda katılımcılara Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi ve lokum ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.