MADO

SAVRAN AVM'LERDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Nevşehir 04.02.2024 - 19:01, Güncelleme: 04.02.2024 - 19:06
 

SAVRAN AVM'LERDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Nissara ve Forum Alışveriş Merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Nissara ve Forum Alışveriş Merkezinde alışveriş merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Savran’a, alışveriş merkezlerindeki ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri eşlik etti. Alışveriş merkezindeki mağazaları tek tek gezen ve esnaflara hayırlı isler temennisinde bulunan Savran,” Çok çalışacağız. Herkese eşit mesafede olacağız, herkesi kucaklayacak, gönlümüzü herkese açacağız. 1 Nisan’dan itibaren birlik ve beraberlik içinde samimiyetle çalışarak hizmet meşalesini şehrimizde yeniden tutuşturacak, hizmet ve eser bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Nissara ve Forum Alışveriş Merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Nissara ve Forum Alışveriş Merkezinde alışveriş merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Savran’a, alışveriş merkezlerindeki ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri eşlik etti.

Alışveriş merkezindeki mağazaları tek tek gezen ve esnaflara hayırlı isler temennisinde bulunan Savran,” Çok çalışacağız. Herkese eşit mesafede olacağız, herkesi kucaklayacak, gönlümüzü herkese açacağız. 1 Nisan’dan itibaren birlik ve beraberlik içinde samimiyetle çalışarak hizmet meşalesini şehrimizde yeniden tutuşturacak, hizmet ve eser bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.