MADO

BAŞKAN ADAYI SAVRAN: “MİLLETİMİZİN DUASI BİZE YETER”

Nevşehir 01.02.2024 - 14:23, Güncelleme: 01.02.2024 - 14:23
 

BAŞKAN ADAYI SAVRAN: “MİLLETİMİZİN DUASI BİZE YETER”

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla şehrimize, memleketimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi TOKİ 1, 2 ve 3. Etap’ta ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Evlerine konuk olduğu vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Partisine ve kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Savran, “Biz milleti dert ediniyoruz. Biz dertliyiz, derdi olan, davası olan, ilkeleri, prensipleri, Türkiye ve Nevşehir için hayalleri ve kederleri olan bir partiyiz. Biz, önce millet, önce memleket diyen 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' düsturuyla hareket eden bir kadroyuz. Her karışında bir yiğit yatan bu ülkeyi, öyle kuru sözle değil imanla, aşkla, büyük bir tutkuyla seviyoruz. O yüzden ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla Nevşehir’e hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok. Ziyaret ettiğimiz, kapısını çaldığımız vatandaşlarımızın, duası, desteği bize güç veriyor. Onların bu güvenine layık olabilmek için daha çok çalışacağız.” diye konuştu.
Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla şehrimize, memleketimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Bekdik Mahallesi TOKİ 1, 2 ve 3. Etap’ta ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Evlerine konuk olduğu vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Savran, yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Partisine ve kendisine gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Savran, “Biz milleti dert ediniyoruz. Biz dertliyiz, derdi olan, davası olan, ilkeleri, prensipleri, Türkiye ve Nevşehir için hayalleri ve kederleri olan bir partiyiz. Biz, önce millet, önce memleket diyen 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' düsturuyla hareket eden bir kadroyuz. Her karışında bir yiğit yatan bu ülkeyi, öyle kuru sözle değil imanla, aşkla, büyük bir tutkuyla seviyoruz. O yüzden ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla Nevşehir’e hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Ulaşamadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok. Ziyaret ettiğimiz, kapısını çaldığımız vatandaşlarımızın, duası, desteği bize güç veriyor. Onların bu güvenine layık olabilmek için daha çok çalışacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.