MADO

AK PARTİ HEYETİNDEN PAZAR ZİYARETİ

Nevşehir 29.01.2024 - 14:34, Güncelleme: 29.01.2024 - 14:34
 

AK PARTİ HEYETİNDEN PAZAR ZİYARETİ

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, pazar yerini ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı’dan oluşan AK Parti heyeti, sabah erken saatlerde Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve talep ile önerileri yerinde dinleyen AK Parti Milletvekili Özgün, AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran ve beraberindekiler esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Heyete Pazar yerindeki ziyaretleri sırasında Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen de eşlik etti. Tüm esnaflara sıcak ve samimi ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Seçim çalışmalarımız kapsamında haftanın ilk günü milletvekilimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Pazar yerindeki hemşehrilerimiz ve esnaflarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik, esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. Esnaflarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşaallah hep birlikte yeni dönemde şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağız." dedi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, pazar yerini ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazarcı esnafı ile sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı’dan oluşan AK Parti heyeti, sabah erken saatlerde Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve talep ile önerileri yerinde dinleyen AK Parti Milletvekili Özgün, AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran ve beraberindekiler esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Heyete Pazar yerindeki ziyaretleri sırasında Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen de eşlik etti.

Tüm esnaflara sıcak ve samimi ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Seçim çalışmalarımız kapsamında haftanın ilk günü milletvekilimiz ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Pazar yerindeki hemşehrilerimiz ve esnaflarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik, esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunduk. Esnaflarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşaallah hep birlikte yeni dönemde şehrimiz için güzel hizmetlere imza atacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.