’İZAFİYET’ NEVÜ’DE SAHNELENDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2024 - 11:30, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:15
 

’İZAFİYET’ NEVÜ’DE SAHNELENDİ

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından ’İzafiyet’ adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde (NEVÜ) sahnelendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm bölge müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından 2023-2024 eğitim- öğretim yılının dördüncü tiyatro gösterimi olan ’İzafiyet’ adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerle buluşturuldu. Mark ST. Germain’in yazdığı, Buğra Koçtepe’nin çevirdiği ve yönettiği, genç gazeteci Margaret Harding’in Albert Einstein’la yaptığı söyleşi üzerinden Einstein’ın hayatının ayrıntılarını konu alan oyun, tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile NEVÜ arasında imzalanan protokol çerçevesinde NEVÜ’de her ay düzenli olarak halka açık tiyatro etkinlikleri devam edecek.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından ’İzafiyet’ adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde (NEVÜ) sahnelendi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm bölge müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından 2023-2024 eğitim- öğretim yılının dördüncü tiyatro gösterimi olan ’İzafiyet’ adlı tiyatro oyunu, tiyatro severlerle buluşturuldu. Mark ST. Germain’in yazdığı, Buğra Koçtepe’nin çevirdiği ve yönettiği, genç gazeteci Margaret Harding’in Albert Einstein’la yaptığı söyleşi üzerinden Einstein’ın hayatının ayrıntılarını konu alan oyun, tiyatro severler tarafından beğeniyle izlendi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile NEVÜ arasında imzalanan protokol çerçevesinde NEVÜ’de her ay düzenli olarak halka açık tiyatro etkinlikleri devam edecek.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.