MADO

İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir 19.01.2024 - 17:41, Güncelleme: 19.01.2024 - 17:41
 

İL KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın Başkanlığı'nda Nevşehir Valiliği konferans salonunda 2024 yılının birinci İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 İl Koordinasyon Kurulu toplantısına  Belediye Başkanları, kurum amirleri ve müdürleri katıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı daha sonra kurum amirleri ve müdürlerinin yatırım projelerini anlatması ile devam etti. Vali Ali Fidan açılış konuşmasında:'' Toplantımızı yatırımların başlayacağı hızlanacağı dönemin hemen öncesinde ölü dönem diye tabir ettiğimiz dönemde yapıyoruz. Bu yönüyle bugün hem geçmiş dönem yatırımlarını analiz edeceğiz hem de gelecek dönem yani yaz döneminde sezon açıldığında yapacağımız ve başlayacağımız yatırımları değerlendireceğiz'' dedi. Vali Fidan Nevşehir'de 2023 yılı sonu itibariyle toplamda 171 projenin bulunduğunu söyledi. Vali Fidanın açıklaması şu şekilde devam etti; '' 57 projenin tamamlandığını, 59 projenin devam ettiğini, 11 projenin ihale aşamasında olduğunu, 27 projeye henüz başlanmadığını ve 17 projenin ise tasfiye edildiğini vurgulayıp, projelerin toplam 9 Milyar 104 milyon TL'lik parasal bir tutar tuttuğunu dile getirdi. Önceki yıllarda ise, 1 Milyar 280 Milyonluk bir harcamanın 2 yılda yapıldığı da belirtildi.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın Başkanlığı'nda Nevşehir Valiliği konferans salonunda 2024 yılının birinci İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

 İl Koordinasyon Kurulu toplantısına  Belediye Başkanları, kurum amirleri ve müdürleri katıldı.

nevşehir haberleri">Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın açılış konuşması ile başlayan toplantı daha sonra kurum amirleri ve müdürlerinin yatırım projelerini anlatması ile devam etti. Vali Ali Fidan açılış konuşmasında:'' Toplantımızı yatırımların başlayacağı hızlanacağı dönemin hemen öncesinde ölü dönem diye tabir ettiğimiz dönemde yapıyoruz. Bu yönüyle bugün hem geçmiş dönem yatırımlarını analiz edeceğiz hem de gelecek dönem yani yaz döneminde sezon açıldığında yapacağımız ve başlayacağımız yatırımları değerlendireceğiz'' dedi.

Vali Fidan Nevşehir'de 2023 yılı sonu itibariyle toplamda 171 projenin bulunduğunu söyledi.

Vali Fidanın açıklaması şu şekilde devam etti; '' 57 projenin tamamlandığını, 59 projenin devam ettiğini, 11 projenin ihale aşamasında olduğunu, 27 projeye henüz başlanmadığını ve 17 projenin ise tasfiye edildiğini vurgulayıp, projelerin toplam 9 Milyar 104 milyon TL'lik parasal bir tutar tuttuğunu dile getirdi. Önceki yıllarda ise, 1 Milyar 280 Milyonluk bir harcamanın 2 yılda yapıldığı da belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.