MADO

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ TRANSFERLERİNİ AÇIKLADI

Spor 18.01.2024 - 17:28, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:28
 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ TRANSFERLERİNİ AÇIKLADI

3. Lig 4. Grup’ta yer alan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor devre arası transferlerini açıklamaya devam ediyor.

Nevşehir Belediyespor Kulübü Nar tesislerde düzenlediği imza töreni ile birlikte yeni transferlerini duyurdu. İmza töreninde As başkan Caner Demir, kulüp menajeri CEO'su Mustafa Demir, Genel Kaptan Ferdi Özark ve yeni transferler hazır bulundu. Nevşehir Belediyespor; Darıca Gençlerbirliği’nden sol bek Bahadır Abdulkadir Yağız, Vanspor’dan orta saha Umut Sözen, Sivas Belediyespor’dan forvet Umut Tokdemir ve Kuşadasıspor’dan ön libero Mustafa Efe Kansız ile imzaları attı. Nevşehir Belediyespor Bahadır Abdulkadir Yağız ile 1,5 sezon, Umut Sözen ile yarım sezon, Umut Tokdemir ve Mustafa Efe Kansız ile ise 2,5 sezonluk anlaşma sağladı.
3. Lig 4. Grup’ta yer alan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor devre arası transferlerini açıklamaya devam ediyor.

nevşehir haberleri">Nevşehir Belediyespor Kulübü Nar tesislerde düzenlediği imza töreni ile birlikte yeni transferlerini duyurdu. İmza töreninde As başkan Caner Demir, kulüp menajeri CEO'su Mustafa Demir, Genel Kaptan Ferdi Özark ve yeni transferler hazır bulundu.

Nevşehir Belediyespor; Darıca Gençlerbirliği’nden sol bek Bahadır Abdulkadir Yağız, Vanspor’dan orta saha Umut Sözen, Sivas Belediyespor’dan forvet Umut Tokdemir ve Kuşadasıspor’dan ön libero Mustafa Efe Kansız ile imzaları attı.

Nevşehir Belediye spor Bahadır Abdulkadir Yağız ile 1,5 sezon, Umut Sözen ile yarım sezon, Umut Tokdemir ve Mustafa Efe Kansız ile ise 2,5 sezonluk anlaşma sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.