MADO

10 OCAKTA ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK

Gündem 10.01.2024 - 14:14, Güncelleme: 10.01.2024 - 14:23
 

10 OCAKTA ÜZÜNTÜMÜZ ÇOK

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde depremde ve Filistin'de kaybettiğimiz gazetecilerimizi unutmadı.

Başer yaptığı açıklamada; ''10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü bu sene bizlere hüzün verdi. Deprem felaketinde kaybettiğimiz çalışan gazetecilerimiz, Filistin’de haber uğruna alçakça katledilen gazeteci arkadaşlarımız bizlere bu 10 Ocak'ın buruk geçmesine sebep vermektedir. Her ne kadar bugün çalışan gazeteciler günüde olsa eskisi gibi bizler eğlenemeyeceğimiz bir gün yaşıyoruz. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü sebebiyle Nevşehir de ebediyete intikal etmiş gazetecilerden ... HAMDİ BAŞER, ADEM KAVAS, BERHAN AVÇI, ÜMİT ARZUOĞLU, ŞAHİN KAYA, DURMUŞ DEDEOĞLU, MUSTAFA SERTBAKAN, MURAT İLKTURK, SEFA YAYAN, YENER ABALI, FARUK İVEN, NİHAT SAÇAN, SELAHATTİN ÇİÇEKLİER, NEBATİ YÜCEKUL, TANER ERDOĞAN. a bu özel gün  sebebi ile  Allahtan rahmet diliyorum  Bu özel günlerin sahada ve masa başında çalışan arkadaşlarımıza sağlık, huzur ve kazasız belasız günler getirmesini temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun'' dedi.   Muammer Başer Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Nehabernevsehir internet haber sitesi imtiyaz sahibi
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi Muammer Başer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde depremde ve Filistin'de kaybettiğimiz gazetecilerimizi unutmadı.

Başer yaptığı açıklamada; ''10 Ocak'ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü bu sene bizlere hüzün verdi.

Deprem felaketinde kaybettiğimiz çalışan gazetecilerimiz, Filistin’de haber uğruna alçakça katledilen gazeteci arkadaşlarımız bizlere bu 10 Ocak'ın buruk geçmesine sebep vermektedir.

Her ne kadar bugün çalışan gazeteciler günüde olsa eskisi gibi bizler eğlenemeyeceğimiz bir gün yaşıyoruz.

10 Ocak çalışan gazeteciler günü sebebiyle Nevşehir de ebediyete intikal etmiş gazetecilerden ...

HAMDİ BAŞER, ADEM KAVAS, BERHAN AVÇI, ÜMİT ARZUOĞLU, ŞAHİN KAYA, DURMUŞ DEDEOĞLU, MUSTAFA SERTBAKAN, MURAT İLKTURK, SEFA YAYAN, YENER ABALI, FARUK İVEN, NİHAT SAÇAN, SELAHATTİN ÇİÇEKLİER, NEBATİ YÜCEKUL, TANER ERDOĞAN. a bu özel gün  sebebi ile  Allahtan rahmet diliyorum

 Bu özel günlerin sahada ve masa başında çalışan arkadaşlarımıza sağlık, huzur ve kazasız belasız günler getirmesini temenni ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun'' dedi.

 

Muammer Başer

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl Temsilcisi

Nehabernevsehir internet haber sitesi imtiyaz sahibi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.