MADO

YAZAR AYTEKİN DERİNKUYU İMAM HATİP ORTAOKULUNDAYDI

Nevşehir 09.01.2024 - 12:52, Güncelleme: 09.01.2024 - 12:52
 

YAZAR AYTEKİN DERİNKUYU İMAM HATİP ORTAOKULUNDAYDI

Aytekin "Kitaplara Göz Değsin" projesi kapsamında öğrencilere yazarlık ve kitap okuma alışkanlığı üzerine görüşlerini aktardı.

Yazar Aytekin proje kapsamında öğrencilere yaptığı konuşmada, "başarılı olmak için çok kitap okuyacağız, derslerimize düzenli çalışacağız ve başarılı olacağız. Kitap okuma etkinliğini sadece derslerinizin bir gereği olarak da düşünmeyin. Kitap okumak hem başarılı olmada hem de kendinizi geliştirmede önemli bir kültürel etkinliktir. Okuyarak kelime dağarcığınız gelişir, bilgili olursunuz. Bilmediğiniz yerlere gitmeden farklı bilgilere sahip olursunuz. Hayal gücünüz gelişir, toplumda da sevilir ve sayılırsınız", dedi. Yazar Aytekin'e bir öğrenci tarafından yöneltilen, "yazarken nelerden ilham alıyorsunuz? “ sorusu üzerine;" harp hikayeleri üzerine öyküler yazmayı çok istiyordum, çocukluğumda çevremde birkaç İstiklal Savaşı gazisi vardı onların Kurtuluş Savaşında neler yaşadıklarını dinlemiştim bu öyküleri yazmayı çok istedim. Yaşadığım yerlerde cephelerde şehit düşen atalarımız vardı. Ancak yaptığım araştırmalarda onların kayıtlarını göremedim. Bana bu kahramanlarımızın  hikayelerini yazmak ilham oldu. Buradan yola çıkarak cephelerde ki savaş öykülerini kaleme aldım. "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabım da böyle doğdu", dedi. Yazar Aytekin söyleşi sonrası öğrencilere "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" kitabını imzaladı. Yazar Osman Aytekin daha sonra Okul Müdürü Selçuk Yüksel'e, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.
Aytekin "Kitaplara Göz Değsin" projesi kapsamında öğrencilere yazarlık ve kitap okuma alışkanlığı üzerine görüşlerini aktardı.

Yazar Aytekin proje kapsamında öğrencilere yaptığı konuşmada, "başarılı olmak için çok kitap okuyacağız, derslerimize düzenli çalışacağız ve başarılı olacağız. Kitap okuma etkinliğini sadece derslerinizin bir gereği olarak da düşünmeyin. Kitap okumak hem başarılı olmada hem de kendinizi geliştirmede önemli bir kültürel etkinliktir. Okuyarak kelime dağarcığınız gelişir, bilgili olursunuz. Bilmediğiniz yerlere gitmeden farklı bilgilere sahip olursunuz. Hayal gücünüz gelişir, toplumda da sevilir ve sayılırsınız", dedi.

Yazar Aytekin'e bir öğrenci tarafından yöneltilen, "yazarken nelerden ilham alıyorsunuz? “ sorusu üzerine;" harp hikayeleri üzerine öyküler yazmayı çok istiyordum, çocukluğumda çevremde birkaç İstiklal Savaşı gazisi vardı onların Kurtuluş Savaşında neler yaşadıklarını dinlemiştim bu öyküleri yazmayı çok istedim. Yaşadığım yerlerde cephelerde şehit düşen atalarımız vardı. Ancak yaptığım araştırmalarda onların kayıtlarını göremedim. Bana bu kahramanlarımızın  hikayelerini yazmak ilham oldu. Buradan yola çıkarak cephelerde ki savaş öykülerini kaleme aldım. "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabım da böyle doğdu", dedi.

Yazar Aytekin söyleşi sonrası öğrencilere "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" kitabını imzaladı.

Yazar Osman Aytekin daha sonra Okul Müdürü Selçuk Yüksel'e, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.