MADO

YAZAR AYTEKIN DERİNKUYU'DA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Nevşehir 27.12.2023 - 16:40, Güncelleme: 27.12.2023 - 16:49
 

YAZAR AYTEKIN DERİNKUYU'DA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gazeteci Yazar Osman Aytekin Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle biraraya geldi.

Kitap sevgisi va başarı üzerine konuşan Yazar Aytekin, "Kitabımız Kur’an-ı Kerim'de okumak, yazmak ve kitap üzerine ayetler bulunmaktadır. Yüce dinimiz okumaya ve yazmaya çok önem cermiştir. Türk - İslâm ülkelerinde ve batıda  önemli yazar ve bilginler yetişmiştir. İcatlar yapmışlar bilime önemli katkılarda bulunmuşlardır. Kendimizi geliştirmek, kişisel gelişim sağlamak ve güzel işlere imza atmak için çok okumalıyız. Bir zamanlar yazarlar da çok sıkıntılı yollardan geçmişler ancak iyi birer yazar olmuşlardır. Sizlerde başarılı olmak için derslerinizi, öğretmenlerinizi sevmelisiniz. Gayret ettiğiniz takdirde başarılı olursunuz", dedi. Söyleşi sonrası Yazar Aytekin "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabını öğretmen ve öğrencilere imzaladı. Okul Müdürü Murat Demirtaş, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.
Gazeteci Yazar Osman Aytekin Derinkuyu Zeliha Ekmekci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle biraraya geldi.

Kitap sevgisi va başarı üzerine konuşan Yazar Aytekin, "Kitabımız Kur’an-ı Kerim'de okumak, yazmak ve kitap üzerine ayetler bulunmaktadır. Yüce dinimiz okumaya ve yazmaya çok önem cermiştir. Türk - İslâm ülkelerinde ve batıda  önemli yazar ve bilginler yetişmiştir. İcatlar yapmışlar bilime önemli katkılarda bulunmuşlardır. Kendimizi geliştirmek, kişisel gelişim sağlamak ve güzel işlere imza atmak için çok okumalıyız. Bir zamanlar yazarlar da çok sıkıntılı yollardan geçmişler ancak iyi birer yazar olmuşlardır. Sizlerde başarılı olmak için derslerinizi, öğretmenlerinizi sevmelisiniz. Gayret ettiğiniz takdirde başarılı olursunuz", dedi.


Söyleşi sonrası Yazar Aytekin "Nevşehirli Kahramanlar Harp Hikayeleri" isimli kitabını öğretmen ve öğrencilere imzaladı. Okul Müdürü Murat Demirtaş, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.