LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN NEVÜ’YE ZİYARET

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 17.12.2023 - 17:59
 

LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN NEVÜ’YE ZİYARET

Sivas Gemerek Şehit Binbaşı Mehmet Aras Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Gemerek Şehit Binbaşı Mehmet Aras Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 12. sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde NEVÜ’yü ziyaret etti. NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) personeli Arş. Gör. Dr. Burcu Şimşek Yağlı tarafından karşılanan öğrencilere ve öğretmenlere NEVÜ merkez kampüs gezdirilerek, kampüs içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi, Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi, Spor Merkezi ve spor tesisleri, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi başta olmak üzere diğer bölüm ve programlar, öğrencilere sunulan imkânlar, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri ile şehrin avantajları hakkında bilgiler verildi. Gezi sonunda, NEVÜ kampüsü ve üniversitenin sahip olduğu imkânlar ile ilgili olumlu görüşlerini bildiren öğrenci ve öğretmenlerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.
Sivas Gemerek Şehit Binbaşı Mehmet Aras Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.

Gemerek Şehit Binbaşı Mehmet Aras Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 12. sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde NEVÜ’yü ziyaret etti. NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) personeli Arş. Gör. Dr. Burcu Şimşek Yağlı tarafından karşılanan öğrencilere ve öğretmenlere NEVÜ merkez kampüs gezdirilerek, kampüs içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi, Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi, Spor Merkezi ve spor tesisleri, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi başta olmak üzere diğer bölüm ve programlar, öğrencilere sunulan imkânlar, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri ile şehrin avantajları hakkında bilgiler verildi.
Gezi sonunda, NEVÜ kampüsü ve üniversitenin sahip olduğu imkânlar ile ilgili olumlu görüşlerini bildiren öğrenci ve öğretmenlerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.