MADO

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA SÜT İKRAMI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 15:56, Güncelleme: 11.12.2023 - 16:00
 

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA SÜT İKRAMI

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, kasabada yaşayan çocuklara süt ikramında bulunuyor.

Eylül ayından itibaren beldede yaşayan 2, 3 ve 4 yaşındaki tüm çocuklara ücretsiz süt ikram ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Çocuklarımız daha sağlıklı büyüsün diye, kasabamızda yaşayan 2-3 ve 4 yaşlarındaki çocuklar için, Eylül ayından beri, her hafta 2’şer litre süt temin ediyoruz. Yavrularımız afiyetle içsinler" dedi. Başkan Ateş; "Eğitim ve öğretime her alanda desteğimiz artarak devam edecek. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Her zaman Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi, kasabada yaşayan çocuklara süt ikramında bulunuyor.

Eylül ayından itibaren beldede yaşayan 2, 3 ve 4 yaşındaki tüm çocuklara ücretsiz süt ikram ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Çocuklarımız daha sağlıklı büyüsün diye, kasabamızda yaşayan 2-3 ve 4 yaşlarındaki çocuklar için, Eylül ayından beri, her hafta 2’şer litre süt temin ediyoruz. Yavrularımız afiyetle içsinler" dedi.
Başkan Ateş; "Eğitim ve öğretime her alanda desteğimiz artarak devam edecek. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Her zaman Halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.