MADO

ÖZDAĞ ADNAN İŞBİLİRE KONUK OLDU

Siyaset 07.12.2023 - 10:39, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:02
 

ÖZDAĞ ADNAN İŞBİLİRE KONUK OLDU

Vatan Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, genel başkan yardımcıları Lütfü Şahsuvaroğlu ve Esmaül Hüsna Arslan ile birlikte Galerici esnaflarını ziyaret etti.

Özdağ, galerici esnafından Adnan İşbilir'in işletmesine konuk olarak, uzun bir süre sohbet etti. Özdağ, galeride Adnan İşbilir ile bir araya gelerek Nevşehir'in güncel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Galeri ziyaretinin ardından Özdağ, Adnan İşbilir'in işletmesi olan Lovebells Cappadocia Otelinde  testi kebabı ikramıyla misafir edildi. Bu özel buluşmada, Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Şahsuvaroğlu ve Esmaül Hüsna Arslan ile birlikte, Zafer Partisi 28. Dönem 1. sıra milletvekili adayı Burak Aşıkoğlu ve Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Alaca da hazır bulundu. Ayrıca, Genel Merkez ve İl yöneticileri de Başkan Özdağ'a katıldı. https://youtube.com/shorts/Ib2N_poyOEA    
Vatan Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, genel başkan yardımcıları Lütfü Şahsuvaroğlu ve Esmaül Hüsna Arslan ile birlikte Galerici esnaflarını ziyaret etti.

Özdağ, galerici esnafından Adnan İşbilir'in işletmesine konuk olarak, uzun bir süre sohbet etti.

Özdağ, galeride Adnan İşbilir ile bir araya gelerek Nevşehir'in güncel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Galeri ziyaretinin ardından Özdağ, Adnan İşbilir'in işletmesi olan Lovebells Cappadocia Otelinde  testi kebabı ikramıyla misafir edildi.

Bu özel buluşmada, Genel Başkan Yardımcıları Lütfü Şahsuvaroğlu ve Esmaül Hüsna Arslan ile birlikte, Zafer Partisi 28. Dönem 1. sıra milletvekili adayı Burak Aşıkoğlu ve Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Alaca da hazır bulundu. Ayrıca, Genel Merkez ve İl yöneticileri de Başkan Özdağ'a katıldı.

https://youtube.com/shorts/Ib2N_poyOEA

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.