MADO

GND'DEN KİTAP DESTEĞİ

Eğitim 05.12.2023 - 08:35, Güncelleme: 05.12.2023 - 08:44
 

GND'DEN KİTAP DESTEĞİ

Eğitime desteğe öncelik veren Genç Nevşehirliler Derneği, Ankara’da ve farklı illerde Üniversite kazanan Nevşehirli öğrencilere ücretsiz bölüm kitaplarını hediye etti.

Genç Nevşehirliler Derneği, bu yana memleketine değer katan ve eğitim alanında önemli çalışmalar imza atan bir sivil toplum dönemi olarak bilinmektedir. Bu yıl Ankara'da yaşayan Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd. Şti Genel Müdürü ve İş İnsanı Emel Büken Töreli'nin destekleriyle bir ilke imza atarak önemli bir başarı imza atmıştır. Dernek, memleketin gençlerine maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla dönemdeki ihtiyaç merkezleri bölüm kitaplarından, mezun olacak listeleri KPSS ve TUS hazırlık kitaplarına, hatta tıp öğrencilerine steteskop desteği sunarak dikkat çekti. 2018 yılından bu yana Ankara'da yaşayan bürokratlar, iş insanları, üniversite kurumları ve ticaret ile uğraşan Nevşehirliler bir araya gelerek Genç Nevşehirliler Derneği, 6 seneden fazla bir süredir başarılı faaliyetlerini gerçekleştirerek memlekete önemli katkılarda bulunuyor. Dernek, kütüphane desteği ile başlayan faaliyetlerini 13 binden fazla kitap bağışı ile 5 kütüphaneyi okullara kazandırarak sürdürmüş, özel eğitim sınıfı, mini spor kompleksi ve konferans salonu gibi imkanlarla binlerce öğrencinin yararlanabileceği imkanlar sunmuştur. 2021-2022 yılında Ankara'da görmeye başlayan 100 öğrenciye burs desteği imkanı sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği, bir sonraki eğitim döneminde bu desteği 120 öğrenciye çıkararak sürdürme sonlandırmasını sağladı. Dernek, üniversite çalışmalarına zor destek olma stratejisini sürdürmeye kararlıdır. Bu süreçte destek veren tüm değerli hemşehrilerimize anlamlı katkılarından dolayı Genç Nevşehir Derneği'nin kurucu başkanı Ziya Ağca, şükranlarını ifade ederken, bu geceyle geleceğin teminatı olan tüm zaferlerini kutlamaktadır.
Eğitime desteğe öncelik veren Genç Nevşehirliler Derneği, Ankara’da ve farklı illerde Üniversite kazanan Nevşehirli öğrencilere ücretsiz bölüm kitaplarını hediye etti.

Genç Nevşehirliler Derneği, bu yana memleketine değer katan ve eğitim alanında önemli çalışmalar imza atan bir sivil toplum dönemi olarak bilinmektedir. Bu yıl Ankara'da yaşayan Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd. Şti Genel Müdürü ve İş İnsanı Emel Büken Töreli'nin destekleriyle bir ilke imza atarak önemli bir başarı imza atmıştır.

Dernek, memleketin gençlerine maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla dönemdeki ihtiyaç merkezleri bölüm kitaplarından, mezun olacak listeleri KPSS ve TUS hazırlık kitaplarına, hatta tıp öğrencilerine steteskop desteği sunarak dikkat çekti.

2018 yılından bu yana Ankara'da yaşayan bürokratlar, iş insanları, üniversite kurumları ve ticaret ile uğraşan Nevşehirliler bir araya gelerek Genç Nevşehirliler Derneği, 6 seneden fazla bir süredir başarılı faaliyetlerini gerçekleştirerek memlekete önemli katkılarda bulunuyor. Dernek, kütüphane desteği ile başlayan faaliyetlerini 13 binden fazla kitap bağışı ile 5 kütüphaneyi okullara kazandırarak sürdürmüş, özel eğitim sınıfı, mini spor kompleksi ve konferans salonu gibi imkanlarla binlerce öğrencinin yararlanabileceği imkanlar sunmuştur.

2021-2022 yılında Ankara'da görmeye başlayan 100 öğrenciye burs desteği imkanı sağlayan Genç Nevşehirliler Derneği, bir sonraki eğitim döneminde bu desteği 120 öğrenciye çıkararak sürdürme sonlandırmasını sağladı. Dernek, üniversite çalışmalarına zor destek olma stratejisini sürdürmeye kararlıdır.

Bu süreçte destek veren tüm değerli hemşehrilerimize anlamlı katkılarından dolayı Genç Nevşehir Derneği'nin kurucu başkanı Ziya Ağca, şükranlarını ifade ederken, bu geceyle geleceğin teminatı olan tüm zaferlerini kutlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.