MADO

100. YIL EĞİTİM ORMANI OLUŞTURULDU

Nevşehir 23.11.2023 - 15:21, Güncelleme: 23.11.2023 - 15:34
 

100. YIL EĞİTİM ORMANI OLUŞTURULDU

Bakanlık kararıyla Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla; "100. Yıl Eğitim Ormanı" oluşturuldu.

NEVŞEHİR(MHA) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri vesilesiyle; Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılını idrak ettiğimiz bu günlerde "Türkiye Yüzyılı"nı inşa edecek öğretmenlerimize yönelik sevgi ve minnet duygularımızın  ifade edilmesi, öğretmenlerimizin meslekî motivasyonlarının yükseltilmesine katkı sağlanması, öğretmenlik mesleğinin kamuoyuna daha iyi tanıtılması, kamuoyunun daha bilinçli ve duyarlı hâle getirilmesi amacıyla Bakanlığımızın kararıyla Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında "100. Yıl Eğitim Ormanı" oluşturuldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Bakanlık kararıyla Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla; "100. Yıl Eğitim Ormanı" oluşturuldu.

NEVŞEHİR(MHA) 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri vesilesiyle; Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılını idrak ettiğimiz bu günlerde "Türkiye Yüzyılı"nı inşa edecek öğretmenlerimize yönelik sevgi ve minnet duygularımızın  ifade edilmesi, öğretmenlerimizin meslekî motivasyonlarının yükseltilmesine katkı sağlanması, öğretmenlik mesleğinin kamuoyuna daha iyi tanıtılması, kamuoyunun daha bilinçli ve duyarlı hâle getirilmesi amacıyla Bakanlığımızın kararıyla Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında "100. Yıl Eğitim Ormanı" oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.