MADO

“FİLİSTİN İÇİN İYİLİK GECESİ” DÜZENLENECEK

Nevşehir 20.11.2023 - 17:10, Güncelleme: 20.11.2023 - 17:10
 

“FİLİSTİN İÇİN İYİLİK GECESİ” DÜZENLENECEK

İHH Nevşehir Kadın Kolları tarafından, geliri Gazze’deki ihtiyaçlarda kullanılmak üzere hanımlara yönelik program düzenlenecek.

“Filistin için iyilik gecesi” programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edilecek. Kadınlara özel programda şiir ve ilahi dinletileri de olacak. Programda, 24 Kasım Cuma akşamı 19.30’da İHH’nın 350 Evler Mahallesindeki binasında gerçekleştirilecek. Programla ilgili yapılan açıklamada, “Filistin halkının yaşadığı soykırımı gündemimizde tutabilmek ve yaşadıkları acıyı bir nebze de olsa yüreğimizde hissedebilmek adına düzenlediğimiz, gelirinin tamamını Filistin'e göndereceğimiz iyilik gecemize tüm kadın gönüllülerimiz davetlidir.” denildi. Programla ilgili bilgi almak isteyenler: 0 531 785 28 50 numaralı telefondan bilgi alabilir.  
İHH Nevşehir Kadın Kolları tarafından, geliri Gazze’deki ihtiyaçlarda kullanılmak üzere hanımlara yönelik program düzenlenecek.

“Filistin için iyilik gecesi” programında, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup, dua edilecek. Kadınlara özel programda şiir ve ilahi dinletileri de olacak.
Programda, 24 Kasım Cuma akşamı 19.30’da İHH’nın 350 Evler Mahallesindeki binasında gerçekleştirilecek.
Programla ilgili yapılan açıklamada, “Filistin halkının yaşadığı soykırımı gündemimizde tutabilmek ve yaşadıkları acıyı bir nebze de olsa yüreğimizde hissedebilmek adına düzenlediğimiz, gelirinin tamamını Filistin'e göndereceğimiz iyilik gecemize tüm kadın gönüllülerimiz davetlidir.” denildi.

Programla ilgili bilgi almak isteyenler: 0 531 785 28 50 numaralı telefondan bilgi alabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.