MADO

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

İlçe Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 14:30, Güncelleme: 20.11.2023 - 15:02
 

ORTAHİSAR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

Ortahisar Belediyesi araç filosuna 13 yeni araç daha kattı.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 13 araç alımı yaptı. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada; belediyenin ihtiyacı olan toplan 13 adet araç ve iş makinasını belediyeye kazandırdıklarını söyledi. Ateş, Ortahisar’ın önemli bir turizm merkezlerinden olduğunu belirterek, Ortahisar’ın daha güzel ve temiz olması için çalıştıklarını kaydetti. Başkan Ateş; “Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet ticari kamyonet, 2 adet çift kabin kamyonet, 2 adet kazıcı yükleyici, 2 adet 4x4 traktör, 1 otobüs, 2 çöp toplama kamyonu ve 1 yol süpürme kamyonunu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
Ortahisar Belediyesi araç filosuna 13 yeni araç daha kattı.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesi belediye ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 13 araç alımı yaptı. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada; belediyenin ihtiyacı olan toplan 13 adet araç ve iş makinasını belediyeye kazandırdıklarını söyledi. Ateş, Ortahisar’ın önemli bir turizm merkezlerinden olduğunu belirterek, Ortahisar’ın daha güzel ve temiz olması için çalıştıklarını kaydetti.
Başkan Ateş; “Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet ticari kamyonet, 2 adet çift kabin kamyonet, 2 adet kazıcı yükleyici, 2 adet 4x4 traktör, 1 otobüs, 2 çöp toplama kamyonu ve 1 yol süpürme kamyonunu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.