MADO

MASTERCHEF ALL STAR'DA ALTIN KAŞIK HASAN'IN

Nevşehir 16.11.2023 - 12:14, Güncelleme: 16.11.2023 - 12:16
 

MASTERCHEF ALL STAR'DA ALTIN KAŞIK HASAN'IN

15 Kasım yeni bölümü ile ekrana gen MasterChef'te kaşık heyecanı yaşandı. Takım oyununda kaşık atma performansına yaklaşan yarışmacılar heyecanla beklediler.

Yeni bölüm ile ekrana gelen Masterchef'te takı oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Takım oyununda ise Danilo Şef kaşık attı. Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef All Star, 150. bölümünde izleyicileri ekrana kilitledi, Haftanın ikinci oyununun konsepti Türk Devleti Teşkilatları üyelerinin yöresel yemekleri yapıldı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu 5-2 skorla mavi takım kazandı. Kırmızı takımın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirinden lezzetli tabaklar ortaya çıktı. Şefler kırmızı takımdan Tolga, Hasan ve Eren'in tabaklarını son üçe seçti. Bu isimler arasından bir tanesi şeflerin büyük beğenisini kazanarak kaşık attırdı. Havuç ürünü ile en iyi ürünü çıkarıp MasterChef’te ikinci altın kaşığı alan yarışmacı Hasan oldu.
15 Kasım yeni bölümü ile ekrana gen MasterChef'te kaşık heyecanı yaşandı. Takım oyununda kaşık atma performansına yaklaşan yarışmacılar heyecanla beklediler.

Yeni bölüm ile ekrana gelen Masterchef'te takı oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Takım oyununda ise Danilo Şef kaşık attı. Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef All Star, 150. bölümünde izleyicileri ekrana kilitledi, Haftanın ikinci oyununun konsepti Türk Devleti Teşkilatları üyelerinin yöresel yemekleri yapıldı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu 5-2 skorla mavi takım kazandı.
Kırmızı takımın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirinden lezzetli tabaklar ortaya çıktı.
Şefler kırmızı takımdan Tolga, Hasan ve Eren'in tabaklarını son üçe seçti. Bu isimler arasından bir tanesi şeflerin büyük beğenisini kazanarak kaşık attırdı.
Havuç ürünü ile en iyi ürünü çıkarıp MasterChef’te ikinci altın kaşığı alan yarışmacı Hasan oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.