MADO

SAYGI, ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ

Gündem 10.11.2023 - 10:33, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:33
 

SAYGI, ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de de anıldı.

Anma programı kapsamında; Nevşehir Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine; Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve öğrenciler katıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumun ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal ettiği saat olan 09.05’te çalan siren eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı’nın okunması ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi ve buradaki program sona erdi.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de de anıldı.

Anma programı kapsamında; Nevşehir Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine; Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve öğrenciler katıldı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumun ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihal ettiği saat olan 09.05’te çalan siren eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İstiklal Marşı’nın okunması ile göndere çekilen bayrağımız yarıya indirildi ve buradaki program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.