MADO

VALİ FİDAN MESAJ YAYIMLADI

Gündem 10.11.2023 - 09:14, Güncelleme: 10.11.2023 - 09:14
 

VALİ FİDAN MESAJ YAYIMLADI

Nevşehir Valisi Ali Fidan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Fidan mesajında; ''Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı ve minnetle anıyorum. Devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli şahsiyetlerinden olan Atatürk; tarihe ve insanlığa örnek olmuş bir liderdir. Aynı zamanda ileri görüşlülüğü, irade ve cesareti, azim ve kararlılığı ile dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış askeri bir dehadır. Atatürk, aziz milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenlere ve kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere karşı milletimize en zor zamanlarında liderlik yapmış, birlik ve beraberlik içerisinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.   Atatürk, aynı zamanda tek devlet ve tek millet olarak kayıtsız şartsız egemenliğimize, demokratik bir hukuk devleti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletimizi yeniden inandırmıştır. 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi de tazelediğimiz gündür. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın azim ve kararlılığı içerisinde, önemli kalkınma hamleleriyle çalışmalarına hızla devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.'' dedi.
Nevşehir Valisi Ali Fidan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vali Fidan mesajında; ''Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı ve minnetle anıyorum.

Devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli şahsiyetlerinden olan Atatürk; tarihe ve insanlığa örnek olmuş bir liderdir. Aynı zamanda ileri görüşlülüğü, irade ve cesareti, azim ve kararlılığı ile dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış askeri bir dehadır.

Atatürk, aziz milletimizin canından değerli bildiği vatan topraklarını parçalamaya yeltenenlere ve kutsal değerlerimizi çiğneme cüreti gösterenlere karşı milletimize en zor zamanlarında liderlik yapmış, birlik ve beraberlik içerisinde istiklal ve istikbal mücadelemizi başarıya ulaştırmıştır.  

Atatürk, aynı zamanda tek devlet ve tek millet olarak kayıtsız şartsız egemenliğimize, demokratik bir hukuk devleti olarak muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize milletimizi yeniden inandırmıştır.

10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi de tazelediğimiz gündür.

Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın azim ve kararlılığı içerisinde, önemli kalkınma hamleleriyle çalışmalarına hızla devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimiz ile ebediyete irtihal eden gazilerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.