MADO

KAYBOLAN KOYUNLARI JANDARMA BULDU

Asayiş 07.11.2023 - 17:03, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:03
 

KAYBOLAN KOYUNLARI JANDARMA BULDU

 Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesinde ağıldan kaybolan 26 adet küçükbaş hayvanlar Jandarma ekibi tarafından bulundu.

Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesinde çobanlık yapan bir vatandaş tarafından 112 Acil çağrı Merkezine yapılan ihbarda; 5 Kasım 2023 günü saat 09.00 sıralarında (26) adet küçükbaş hayvanlarının ağıldan kaybolduğunu tüm aramalarına rağmen hayvanlarını bulamadığı bildirildi. Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Ürgüp ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, bölgede karadan Jandarma Asayiş Timleri, havadan ise İnsansız Hava Araçları (İHA/DRON) ile yapılan arama neticesinde kaybolan (26) adet küçükbaş hayvan bulunarak sahibine eksiksiz teslim edildi..
 Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesinde ağıldan kaybolan 26 adet küçükbaş hayvanlar Jandarma ekibi tarafından bulundu.

Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesinde çobanlık yapan bir vatandaş tarafından 112 Acil çağrı Merkezine yapılan ihbarda; 5 Kasım 2023 günü saat 09.00 sıralarında (26) adet küçükbaş hayvanlarının ağıldan kaybolduğunu tüm aramalarına rağmen hayvanlarını bulamadığı bildirildi.

nevşehir haberleri">Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Ürgüp ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, bölgede karadan Jandarma Asayiş Timleri, havadan ise İnsansız Hava Araçları (İHA/DRON) ile yapılan arama neticesinde kaybolan (26) adet küçükbaş hayvan bulunarak sahibine eksiksiz teslim edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.