MADO

TÜRKİYE YÜZYILINA 1000 NEFES

Nevşehir 04.11.2023 - 10:09, Güncelleme: 04.11.2023 - 10:09
 

TÜRKİYE YÜZYILINA 1000 NEFES

Uçhisar Belediyesi yüzüncü yıla özel geleceğe yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi.

  Etkinlik kapsamında yeni mezarlık alanında 1000 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimine kasaba halkımızla birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerimizde eşlik etti. Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü etkinlik hakkında: “Ağaç dikmek geleceğe eser bırakmaktır. Biz bu eseri halkımızla öğrencilerimizle birlikte genişletmesini tamamladığımız yeni mezarlık alanında yapmak istedik. İnsanın olduğu, tarihin olduğu, yeşilin olduğu her alanda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan bu etkinliğin en güzel tarafı da yürekleri sevgi dolu olan öğrencilerimizle bir arada olmak. Bu proje de bize geçmişten geleceğe bakmaya fırsat tanıdı bir tarafta geçmişimiz bir tarafta geleceğimiz. Diktiğimiz bu hatıra ağaçları gelecek yıllarda bu günün özel anlamıyla hatırlanacaktır” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediyesi yüzüncü yıla özel geleceğe yönelik anlamlı bir etkinlik düzenledi.

  Etkinlik kapsamında yeni mezarlık alanında 1000 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikimine kasaba halkımızla birlikte ilk ve ortaokul öğrencilerimizde eşlik etti.
Uçhisar Belediye Başkanımız Osman Süslü etkinlik hakkında: “Ağaç dikmek geleceğe eser bırakmaktır. Biz bu eseri halkımızla öğrencilerimizle birlikte genişletmesini tamamladığımız yeni mezarlık alanında yapmak istedik. İnsanın olduğu, tarihin olduğu, yeşilin olduğu her alanda olduk ve olmaya devam edeceğiz. Diğer taraftan bu etkinliğin en güzel tarafı da yürekleri sevgi dolu olan öğrencilerimizle bir arada olmak. Bu proje de bize geçmişten geleceğe bakmaya fırsat tanıdı bir tarafta geçmişimiz bir tarafta geleceğimiz. Diktiğimiz bu hatıra ağaçları gelecek yıllarda bu günün özel anlamıyla hatırlanacaktır” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.