MADO

ESNAFLARLA KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Siyaset 02.11.2023 - 12:11, Güncelleme: 02.11.2023 - 12:11
 

ESNAFLARLA KAHVALTIDA BULUŞTULAR

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sanayi esnaflarıyla buluştu.

Milletvekili Süleyman Özgün ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sabah erken saatlerde Lale Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Burada 3. Blok’ta bulunan esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Özgün ve Savran, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı. Burada sanayi esnafına Yeni Sanayi Sitesi Projesi ile ilgili gelinen son nokta hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Savran, Nevşehir’e önemli hizmetler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Milletvekili Özgün ve Başkan Savran daha sonra sanayi sitesi içerisinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sanayi esnaflarıyla buluştu.

Milletvekili Süleyman Özgün ve Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sabah erken saatlerde Lale Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Burada 3. Blok’ta bulunan esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Özgün ve Savran, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.

Burada sanayi esnafına Yeni Sanayi Sitesi Projesi ile ilgili gelinen son nokta hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Savran, Nevşehir’e önemli hizmetler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Milletvekili Özgün ve Başkan Savran daha sonra sanayi sitesi içerisinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.