100. YIL İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2023 - 15:02, Güncelleme: 01.11.2023 - 15:02
 

100. YIL İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayasıyla “29 Ekim Cumhuriyet Turu” düzenledi.

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Bisiklet Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Eyüp Gürcan ile Bisiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çiftçi rehberliğinde düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Turu’na, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. NEVÜ merkez kampüste bir araya gelen ve bisikletlerini Türk Bayrakları ile süsleyen katılımcılar, Cumhuriyet’in 100. yılı için Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Beldesi’ne kadar pedal çevirdi. Tarihi Uçhisar Kalesi girişinde mola veren bisikletçiler, burada günün anlam ve önemine binaen okudukları Cumhuriyet Marşı ile Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayasıyla “29 Ekim Cumhuriyet Turu” düzenledi.

NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Bisiklet Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Eyüp Gürcan ile Bisiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çiftçi rehberliğinde düzenlenen ’29 Ekim Cumhuriyet Turu’na, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. NEVÜ merkez kampüste bir araya gelen ve bisikletlerini Türk Bayrakları ile süsleyen katılımcılar, Cumhuriyet’in 100. yılı için Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Beldesi’ne kadar pedal çevirdi.

Tarihi Uçhisar Kalesi girişinde mola veren bisikletçiler, burada günün anlam ve önemine binaen okudukları Cumhuriyet Marşı ile Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.