MADO

ÜRGÜP ATATÜRK ORTAOKULUNDAN 100. YIL ETKİNLİĞİ

Gündem 30.10.2023 - 13:51, Güncelleme: 30.10.2023 - 13:54
 

ÜRGÜP ATATÜRK ORTAOKULUNDAN 100. YIL ETKİNLİĞİ

Ürgüp Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü ilçe merkezinde Cumhuriyetimizin 100.Yılı anısına kitap ayracı etkinliğinde bulundu.

Okul Müdürlüğü bu etkinlikte, " hayatının çoğunun cephelerde geçmesine rağmen yanında kitaplarını ayırmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek alarak kitap ayraçlarını yerli ve yabancı turistlere dağıttılar. Kitap ayraçlarında Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhuriyetimiz ile ilgili yazı ve görseller yer aldı. İlçe meydanındaki kafeler, lokantalar ve diğer iş yerleri ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Adem Çete, Okul Müdürü Nuri Çatin, Müdür Yardımcısı Büşra Doğruer, Zahide Karaca, Sare Akırmak ve Hatice Zengin isimli öğretmenler yer aldılar. Okul Müdürlüğü tasarladıkları kitap ayracı ile hem kitap okumayı hem de cumhuriyeti hatırlatmak amaçladıklarını belirttiler.
Ürgüp Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü ilçe merkezinde Cumhuriyetimizin 100.Yılı anısına kitap ayracı etkinliğinde bulundu.

Okul Müdürlüğü bu etkinlikte, " hayatının çoğunun cephelerde geçmesine rağmen yanında kitaplarını ayırmayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek alarak kitap ayraçlarını yerli ve yabancı turistlere dağıttılar. Kitap ayraçlarında Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhuriyetimiz ile ilgili yazı ve görseller yer aldı.
İlçe meydanındaki kafeler, lokantalar ve diğer iş yerleri ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, Şube Müdürü Adem Çete, Okul Müdürü Nuri Çatin, Müdür Yardımcısı Büşra Doğruer, Zahide Karaca, Sare Akırmak ve Hatice Zengin isimli öğretmenler yer aldılar.
Okul Müdürlüğü tasarladıkları kitap ayracı ile hem kitap okumayı hem de cumhuriyeti hatırlatmak amaçladıklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.