MADO

AKTÜRK; UCLG DÜNYA KONSEYİ TOPLANTISINDA

İlçe Haberleri 28.10.2023 - 10:28, Güncelleme: 28.10.2023 - 10:37
 

AKTÜRK; UCLG DÜNYA KONSEYİ TOPLANTISINDA

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı(UCLG) Dünya Konseyi Toplantısına katıldı.

Aktürk toplantı sonrasında ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi. Başkan Aktürk; ''Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı(UCLG) Dünya Konseyi Toplantısında Dünya Konsey Üyesi Olarak Ürgüp'ümüzü Temsil etmek üzere Konya’dayız. Ayrıca bu toplantı sonucunda Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını Devralan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay’ı tebrik ediyor; üstün başarılar temenni ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı(UCLG) Dünya Konseyi Toplantısına katıldı.

Aktürk toplantı sonrasında ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi.

Başkan Aktürk; ''Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı(UCLG) Dünya Konseyi Toplantısında Dünya Konsey Üyesi Olarak Ürgüp'ümüzü Temsil etmek üzere Konya’dayız. Ayrıca bu toplantı sonucunda Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığını Devralan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Uğur İbrahim Altay’ı tebrik ediyor; üstün başarılar temenni ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.