MADO

UÇHİSAR'DA ÖĞRECİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Nevşehir 26.10.2023 - 20:11, Güncelleme: 26.10.2023 - 20:19
 

UÇHİSAR'DA ÖĞRECİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Nevşehir Merkez Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu öğrencilerine yazar Osman Aytekin’in "Macera Peşinde Gizemli Orman" kitabı hediye edildi.

Uçhisar Beldesi Belediye Başkanı Osman Süslü yazar Osman Aytekin'in "Macera Peşinde Gizemli Orman" isimli öykü kitabını öğrencilere hediye etti. Yazar Aytekin, okumanın önemi üzerinde durduğu konuşmasında öğrencilere; "Okuma alışkanlığı kazanmak için her gün mutlaka en az 30-40 sayfa kitap okuyun. Kitap okumakla kelime hazneniz gelişir kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Çok kitap okuduğunuzda testleri daha iyi çözersiniz. derslerinize de faydası olur", dedi. Yazar Aytekin, Belediye Başkanı Osman Süslü Bey'in "Kitaplara, okumaya, eğitime ve kültüre önem" verdiğini hatırlatarak Başkan Osman Süslü'ye, Okul Müdürüne, Müdür Yardımcısına ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yazar Aytekin' in konuşma sonrası öğrencilere imzaladığı kitaplar hediye edildi.
Nevşehir Merkez Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu öğrencilerine yazar Osman Aytekin’in "Macera Peşinde Gizemli Orman" kitabı hediye edildi.

Uçhisar Beldesi Belediye Başkanı Osman Süslü yazar Osman Aytekin'in "Macera Peşinde Gizemli Orman" isimli öykü kitabını öğrencilere hediye etti.
Yazar Aytekin, okumanın önemi üzerinde durduğu konuşmasında öğrencilere; "Okuma alışkanlığı kazanmak için her gün mutlaka en az 30-40 sayfa kitap okuyun. Kitap okumakla kelime hazneniz gelişir kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Çok kitap okuduğunuzda testleri daha iyi çözersiniz. derslerinize de faydası olur", dedi.
Yazar Aytekin, Belediye Başkanı Osman Süslü Bey'in "Kitaplara, okumaya, eğitime ve kültüre önem" verdiğini hatırlatarak Başkan Osman Süslü'ye, Okul Müdürüne, Müdür Yardımcısına ve öğretmenlerine teşekkür etti. Yazar Aytekin' in konuşma sonrası öğrencilere imzaladığı kitaplar hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.