MADO

İHH İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ

Gündem 25.10.2023 - 15:43, Güncelleme: 25.10.2023 - 15:43
 

İHH İSRAİL'İ PROTESTO ETTİ

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Nevşehir Genç İHH tarafından farkındalık eylemi yapıldı.

Nejdet Ersan Parkı, Gülbahçe ve Milli İrade Caddesi’nin çeşitli noktalarında bir araya gelen Genç İHH gönüllüleri, ellerinde İsrail’e tepki gösterilen çeşitli afişler taşıdı. Gençlerden biri Gazze’de yaşanan sivil katliamına dikkat çekmek amacıyla kefene sarılmış çocuk temsiline sarılarak bekledi. Caddeden geçen vatandaşların duygulandığı eylemde, bazı vatandaşlar “Kahrolsun İsrail” diyerek gençlere destek verdi. İsrail’in Filistinli sivillere yönelik yıllardır süren katliamı son dönemde artış gösterdi. Her yıl Ramazan ayında Müslüman sivillere bomba yağdıran ve batı ülkelerinin insanlıktan uzak desteğini alan işgalcilerin zulmüne yönelik protestolar sürüyor. Bu kapsamda, 27 Ekim Cuma ve 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’ten itibaren Nevşehirli kadınlar Nejdet Ersan Parkında oturma eylemi yapacak. Protesto gösterisine Nevşehirli bütün kadınlar davet edildi.
İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla Nevşehir Genç İHH tarafından farkındalık eylemi yapıldı.

Nejdet Ersan Parkı, Gülbahçe ve Milli İrade Caddesi’nin çeşitli noktalarında bir araya gelen Genç İHH gönüllüleri, ellerinde İsrail’e tepki gösterilen çeşitli afişler taşıdı.

Gençlerden biri Gazze’de yaşanan sivil katliamına dikkat çekmek amacıyla kefene sarılmış çocuk temsiline sarılarak bekledi.

Caddeden geçen vatandaşların duygulandığı eylemde, bazı vatandaşlar “Kahrolsun İsrail” diyerek gençlere destek verdi.
İsrail’in Filistinli sivillere yönelik yıllardır süren katliamı son dönemde artış gösterdi. Her yıl Ramazan ayında Müslüman sivillere bomba yağdıran ve batı ülkelerinin insanlıktan uzak desteğini alan işgalcilerin zulmüne yönelik protestolar sürüyor.

Bu kapsamda, 27 Ekim Cuma ve 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’ten itibaren Nevşehirli kadınlar Nejdet Ersan Parkında oturma eylemi yapacak.
Protesto gösterisine Nevşehirli bütün kadınlar davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.