MADO

98 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş 25.10.2023 - 14:46, Güncelleme: 26.10.2023 - 13:01
 

98 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Nevşehir’de polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen eşya yüklü nakliye arasında piyasa değeri 30 milyon TL olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Nevşehir Terminal Kavşağı’nda yaptıkları uygulamada 27 KN 363 plakalı nakliye kamyonunu durdurdu. Diyarbakır’dan İzmir’e ev eşyası taşıdığı belirlenen kamyonun içerisinde bulunan 3 kişinin hareketlerinden şüphelenen ekipler, narkotik köpeği Ateş ile arama yaptı. Şahısları gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramada 2. el eşyaların arasında bulunan hurç ve çuvallara zulalanmış piyasa değeri 30 milyon lira olan 98 kilo 160 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, yakınları da görüntü almak isteyen gazetecilere saldırarak görüntü almasını engellemek istedi.  
Nevşehir’de polis ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen eşya yüklü nakliye arasında piyasa değeri 30 milyon TL olan uyuşturucu madde ele geçirildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Nevşehir Terminal Kavşağı’nda yaptıkları uygulamada 27 KN 363 plakalı nakliye kamyonunu durdurdu. Diyarbakır’dan İzmir’e ev eşyası taşıdığı belirlenen kamyonun içerisinde bulunan 3 kişinin hareketlerinden şüphelenen ekipler, narkotik köpeği Ateş ile arama yaptı. Şahısları gözaltına alan ekipler, yaptıkları aramada 2. el eşyaların arasında bulunan hurç ve çuvallara zulalanmış piyasa değeri 30 milyon lira olan 98 kilo 160 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edilirken, yakınları da görüntü almak isteyen gazetecilere saldırarak görüntü almasını engellemek istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.