MADO

ORTAHİSAR’DA CAMİLER TEMİZLENDİ

İlçe Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2023 - 12:00, Güncelleme: 24.10.2023 - 12:16
 

ORTAHİSAR’DA CAMİLER TEMİZLENDİ

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan 5 caminin halıları Ortahisar Belediyesi tarafından yıkattırıldı.

Kasabada bulunan Abdioğlu Merkez Camii, Alaaddin camii, Ali Reis Camii, Bahçelievler Camii ve Esentepe Camilerinin halıları yıkatılarak vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri sağlındı. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Ateş “Temizlik imanın yarısıdır. Bu şuurla vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için kasabamızda bulunan 5 Camimizin halılarını yıkatarak, temizlik işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan 5 caminin halıları Ortahisar Belediyesi tarafından yıkattırıldı.

Kasabada bulunan Abdioğlu Merkez Camii, Alaaddin camii, Ali Reis Camii, Bahçelievler Camii ve Esentepe Camilerinin halıları yıkatılarak vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri sağlındı.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Ateş “Temizlik imanın yarısıdır. Bu şuurla vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için kasabamızda bulunan 5 Camimizin halılarını yıkatarak, temizlik işlemlerini gerçekleştirdik” dedi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.