MADO

İHH GAZZE’DE YARDIM DAĞITIYOR

Gündem 12.10.2023 - 15:33, Güncelleme: 12.10.2023 - 15:36
 

İHH GAZZE’DE YARDIM DAĞITIYOR

İHH İnsani Yardım Derneği, işgal devleti İsrail’in yoğun saldırısına maruz kalan Gazze’de yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Siz de destek vermek ister misiniz? İsrail ordusu, yıllardır rutin haline gelen saldırılarına hafta sonunda yeniden başladı. Özellikle Gazze kentinde sivil yerleşim alanlarını ağır bombardımana tutan İsrail’in saldırıları karşısında kentte yaşayan yaklaşık 600 bin sivil hayatta kalma mücadelesi veriyor. İşgalci İsrail’in son yıllarda artırdığı saldırıları ve abluka nedeniyle zor günler yaşayan Gazze halkına yardım faaliyetleri İHH tarafından yoğunlaştırıldı. İHH ambulansları bombardımanda yaralanan sivillere sağlık hizmeti sunarken İHH ekipleri de gıda, sağlık gibi insani yardım desteklerini büyük risklere rağmen sürdürüyor. İHH Nevşehir teşkilatı da Gazze’de oluşturulan aşevine destek amacıyla hayırseverlere çağrı da bulundu. Aşevinin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Nevşehir İHH, temin edilen destekleri Gazze halkına ulaşması konusunda önemli bir köprü vazifesi görüyor. İsrail zulmüne karşı, sizler de Gazze’deki mazlum Müslümanlara destek sunmak isterseniz bağışlarınızı gönderebilirsiniz.  Gazze’ye yardım konusunda bilgi almak isteyenler Nevşehir İHH yetililerine 0535 932 7125 numaralı telefondan ulaşabilir. Haydi Nevşehir..!
İHH İnsani Yardım Derneği, işgal devleti İsrail’in yoğun saldırısına maruz kalan Gazze’de yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Siz de destek vermek ister misiniz?


İsrail ordusu, yıllardır rutin haline gelen saldırılarına hafta sonunda yeniden başladı. Özellikle Gazze kentinde sivil yerleşim alanlarını ağır bombardımana tutan İsrail’in saldırıları karşısında kentte yaşayan yaklaşık 600 bin sivil hayatta kalma mücadelesi veriyor.

İşgalci İsrail’in son yıllarda artırdığı saldırıları ve abluka nedeniyle zor günler yaşayan Gazze halkına yardım faaliyetleri İHH tarafından yoğunlaştırıldı.
İHH ambulansları bombardımanda yaralanan sivillere sağlık hizmeti sunarken İHH ekipleri de gıda, sağlık gibi insani yardım desteklerini büyük risklere rağmen sürdürüyor.

İHH Nevşehir teşkilatı da Gazze’de oluşturulan aşevine destek amacıyla hayırseverlere çağrı da bulundu.
Aşevinin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olan Nevşehir İHH, temin edilen destekleri Gazze halkına ulaşması konusunda önemli bir köprü vazifesi görüyor.

İsrail zulmüne karşı, sizler de Gazze’deki mazlum Müslümanlara destek sunmak isterseniz bağışlarınızı gönderebilirsiniz. 

Gazze’ye yardım konusunda bilgi almak isteyenler Nevşehir İHH yetililerine 0535 932 7125 numaralı telefondan ulaşabilir.

Haydi Nevşehir..!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.